Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Ζωη Λασκαρη



Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Ζωή Λάσκαρη: «Δεν δεχόταν τις απιστίες μου – Ο δεσμός μας ήταν πιο ουσιαστικός από όλα αυτά»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος, όπου μίλησε για τη ζωή του. Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος για την αείμνηστη σύζυγό του, Ζωή Λάσκαρη.



Τι έλεγε η Ζωή Λάσκαρη για τον Θεό και την πίστη της.

Συγκεκριμένα η Ζωή Λάσκαρη στην ερώτηση «Η σχέση σας με τον Θεό ποια είναι;» απάντησε: «Τον Θεό τον έχω μέσα μου. Εμείς είμαστε η Εκκλησία. Δεν υπάρχει η εκκλησία ως κτίριο. Πιστεύω βαθύτατα, κοινωνώ, έχω πνευματικό εδώ και 35 χρόνια».



Ζωή Λάσκαρη: Τα χειρόγραφα με τις σκέψεις της που έφερε στο φως η κόρης της!

Ενάμισυ περίπου χρόνο μετά το θάνατό της μεγάλης μας πρωταγωνίστριας Ζωής Λάσκαρη και η κόρη της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μοιράζεται μαζί μας τα χειρόγραφά της τις σκέψεις της και τις απόψεις που είχε στη ζωή της! Η κόρη της Ζωής δημοσίευσε κάποια χειρόγραφα της μητέρας της που αξίζει να διαβάσουν όλοι..



Ζωή Λάσκαρη - Τόλης Βοσκόπουλος: Απίστευτες αποκαλύψεις για τον χωρισμό τους!

Στο αφιέρωμα του περιοδικού Down Town, για την Ζωή Λάσκαρη ήρθε στο φως ο ξαφνικός και απίστευτος τρόπος με τον οποίο χώρισε η ηθοποιός από τον τραγουδιστή.

Το καλοκαίρι του ’73 είναι το σκοτεινό καλοκαίρι που γράφτηκε ο επίλογος της σχέσης τους. Τότε ο Τόλης είχε κλείσει μια σειρά συναυλιών στη Νέα Υόρκη.



Απίστευτες αποκαλύψεις για το χωρισμό Τόλη Βοσκόπουλου - Ζωής Λάσκαρη

Ζωή ΛάσκαρηΤόλης Βοσκόπουλος… ένα επικός έρωτας που από φλογερό πάθος κατέληξε σε ολοκληρωτική συντριβή με ολέθριες συνέπειες.

Στο αφιέρωμα που επιμελήθηκε ο Πάνος Ζόγκας για το Down Town, έρχεται στο φως ο ξαφνικός και απίστευτος τρόπος με τον οποίο χώρισε η ηθοποιός από τον τραγουδιστή.



Ζωή Λάσκαρη: Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που έκρυβε για πολλά χρόνια

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη έκανε η...Μαίρη Μπάρκουλη με αφορμή το αινιγματικό και συνάμα τρυφερό μήνυμα στα social media του γιου της Νικόλα.

Λίγα μόλις 24ωρα από το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη εξομολογήθηκε συγκινημένη το μυστικό που κρατούσαν οι δύο γυναίκες για πολλά χρόνια.