Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

στέγη



Στέγη Ιδρύματος Ωνάση: Οι ελληνικές παραγωγές της «ταξιδεύουν» στην Ελλάδα

Οι ελληνικές παραγωγές της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση  ταξιδεύουν φέτος το καλοκαίρι εντός της χώρας, βοηθώντας τους Έλληνες καλλιτέχνες να απελευθερώσουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζοντας τη σύγχρονη καλλιτεχνική παραγωγή σε διάφορα μέρη της ελληνικής επικράτειας. Από τη Σύρο έως την Καβάλα και από τη Λέσβο έως την Αρχαία Ολυμπία, ελληνικές παραγωγές θεάτρου, χορού



«Ιπτάμενη» στέγη προκάλεσε ζημιές σε πέντε οχήματα

Από τύχη δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα στην Εγλυκάδα της Πάτρας, όταν ο ισχυρός άνεμος ξήλωσε μια στέγη από αλουμίνιο από το κτίριο όπου ήταν τοποθετημένη και «πέταξε» σαν ιπτάμενη... λαιμητόμος σε μεγάλη απόσταση, προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές!



Χριστουγεννιάτικα διηγήματα γίνονται συναυλία στη Στέγη

Φέτος στη Στέγη, δυο γιορτινά διηγήματα γίνονται συναυλίες και μεταφέρουν το μήνυμα των Χριστουγέννων σε παιδιά από 5 έως 105 ετών.

«Εγώ το ξωτικό» και το  «Όνειρο με κόκκινο σκουφί» είναι τα δύο νέα χριστουγεννιάτικα διηγήματα για αφηγητή και ορχήστρα.



Άντρας βρέθηκε νεκρός σε στέγη σπιτιού στην Κρήτη

Νεκρός πάνω σε στέγη σπιτού στον Βατόλακκο Χανίων βρέθηκε το μεσημέρι ένας άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 70χρονο ο οποίος εκτελούσε εργασίες.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε παθολογικά αίτια. 

Πηγή: ekriti.gr



Στη «Στέγη» οι ηθοποιοί ξεχνούν τα λόγια τους, κοστούμια ξηλώνονται και ο σκηνοθέτης ωρύεται

Το πίσω έρχεται μπρος. Καλώς ήρθατε στα παρασκήνια μιας θεατρικής παράστασης!

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό-ανθρώπινη κυψέλη, που βουίζει από τις προσβολές και τις παρεξηγήσεις, οι ηθοποιοί ξεχνούν τα λόγια τους.

Ο σκηνοθέτης ωρύεται, τα κοστούμια ξηλώνονται, ενώ οι σαρδέλες, τα τσεκούρια και οι ανθοδέσμες βρίσκονται πάντα στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.



Ο Έκτορας Λυγίζος επιστρέφει στη Στέγη με «Το σώσε”, του Μάικλ Φρέιν

Φέτος, στη Στέγη θα γίνει Το Σώσε. Ο Έκτορας Λυγίζος επιστρέφει και σκηνοθετεί το έργο του Μάικλ Φρέιν , «Το σώσε”, με ένα εξαιρετικό σύνολο ηθοποιών.
Όλα μπερδεύονται: σκηνή, παρασκήνια, ρόλοι, ηθοποιοί, τσεκούρια, σαρδέλες, εσείς κι εμείς. «Μπαίνουμε απ’ τις πόρτες – βγαίνουμε απ’ τις πόρτες. Τι είναι η φάρσα; Αυτό. Τι είναι το θέατρο; Αυτό.