Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

αναστολή



Κλείνει το Άγιον Όρος για τους προσκυνητές

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, κατόπιν και της χθεσινής αποφάσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου για προσωρινή παύση των ιερουργιών στις ανά τον κόσμο εκκλησίες, ακολούθησε, σήμερα, απόφαση εκ μέρους της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους για αναστολή της επισκέψεως προσκυνητών προς το Περιβόλι της Παναγίας λόγω της απειλής εξαπλώσεως του ιού του κορονοϊού



Μετρό: Ανεστάλη η απεργία! Κανονικά τα δρομολόγια Πέμπτη και Παρασκευή!

Κανονικά θα λειτουργήσει το μετρό την Πέμπτη και την Παρασκευή 28 και 29 Νοεμβρίου αντίστοιχα, αφού με σημερινή απόφαση του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας του Μετρό (ΣΕΛΜΑ) αποφάσισε την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχε εξαγγείλει.



ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Αναστέλλεται η 48ωρη απεργία

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αναστέλλεται η πρώτη, από τις προγραμματισμένες επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, με ώρα έναρξης τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 18/11 (00:01) έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19/11 (23:59).

Ομοίως αναστέλλεται και η διοργάνωση των συλλαλητηρίων που είχαν προγραμματιστεί για τις 17 Νοεμβρίου.



Τι γίνεται με τον ΦΠΑ: «Πάγος» στην κτηματαγορά. Περιμένει την αναστολή του φόρου

Στο πάγωμα των συναλλαγών στην αγορά κατοικιών έχει οδηγήσει η εξαγγελία της κυβέρνησης για τριετή αναστολή του ΦΠΑ (24%) στα νεόδμητα ακίνητα.

Η κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει – όπως είναι το επικρατέστερο σενάριο – στην αναστολή του ΦΠΑ μόνο για τις νέες άδειες που θα εκδοθούν από την 1η Ιανουαρίου του 2020 και μέχρι το τέλος του 2022.



Αναστολή στην ποινή για το Epsilon αποφάσισε το ΕΣΡ

Αναστολή στην ποινή για το Epsilon αποφάσισε το ΕΣΡ. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δέχτηκε κατά πλειοψηφία την αίτηση θεραπείας που θα συζητηθεί μέσα στον Μάιο. Μέχρι λοιπόν να συζητηθεί η αίτηση θεραπείας αναστέλλεται το πρόστιμο, χρηματικό και κλείσιμο.



Αλεξανδρούπολη: 30 μήνες με αναστολή στον ιδιοκτήτη καφετέριας που επιτέθηκε σε ελεγκτή της ΑΑΔΕ

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το δικαστήριο στον ιδιοκτήτη καφετέριας στην Αλεξανδρούπολη, που επιτέθηκε σε ελεγκτή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.