Δευτέρα 08 Σεπτεμβρίου 2025 -

ληστείες



Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 39χρονου που επιτέθηκε με μαχαίρι σε πεζούς για να τους ληστέψει

Από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθη ένας 39χρονος για τα αδικήματα της ληστείας και της απόπειρας ληστείας.



Εξάρθρωση συμμορίας που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε Μέγαρα, Κορινθία και Αιγιαλεία

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μεγάρων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, εγκληματική ομάδα που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και ληστείες στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων αλλά και σε περιοχές της Αττικής, της Κορινθίας και της Αιγιαλείας.



Χειροπέδες σε 31χρονο για ληστεία σε φαρμακείο και ζαχαροπλαστείο

Ένας 31χρονος συνελήφθη για ληστεία σε φαρμακείο και η έρευνα που ακολούθησε έδειξε ότι μέσα στο 2025 είχε ληστέψει ακόμα ένα φαρμακείο κι ένα αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο.

Χθες τα ξημερώματα ο δράστης μπήκε σε φαρμακείο στη Νεάπολη και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε 140 ευρώ. Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και λίγα λεπτά αργότερα τον συνέλαβαν.



Κυψέλη: Οι αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας

Ο τρόμος κυριαρχεί στην Κυψέλη, εξαιτίας νεαρού άντρα, που επιτίθεται σε γυναίκες για να τις ληστέψει.

 

Σε μια από τις περιπτώσεις, ο άνδρας ακολούθησε μια νεαρή κοπέλα που επέστρεφε στο σπίτι της.



Συνελήφθησαν ανήλικοι στον Πειραιά για ληστείες

Στη σύλληψη τριών ανηλίκων που προέβαιναν συστηματικά σε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές του Πειραιά, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά σε συνεργασία με τα Τμήματα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δημοτικού Θεάτρου και Μοσχάτου, καθώς και του Τμήματος Ασφάλειας Άμφισσας.



Λάρισα: Ανήλικοι παραβάτες επιτέθηκαν και λήστεψαν συνομήλικούς τους – Τους πήραν μέχρι και τα παπούτσια

Σε αδάμαστο φαινόμενο εξελίσσεται η παραβατικότητα των εφήβων και αυτό επιβεβαιώνεται από άλλο ένα περιστατικό ανήλικης βίας, καθώς δύο 12χρονοι επιτέθηκαν και λήστεψαν παιδιά της ηλικίας τους, παίρνοντάς τους μέχρι και τα αθλητικά παπούτσια.