Κυριακή 17 Μαΐου 2026 -

κολοσσοι



Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» για την άμυνα της χώρας θα κοστίσει 3 δισ. Ποιες εταιρίες κολοσσοί διεκδικούν μερίδιο στις πωλήσεις

Ένα από τα μεγαλύτερα αμυντικά projects που έχουν δρομολογηθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, η «Ασπίδα του Αχιλλέα», εξελίσσεται πλέον και σε πεδίο έντονου επιχειρηματικού ανταγωνισμού, με ελληνικές και ξένες εταιρείες να διεκδικούν ρόλο στο πολυεπίπεδο σύστημα αεράμυνας και αντιπυραυλικής προστασίας που σχεδιάζει η Αθήνα.



Μακρόν: Συμφωνήσαμε για την επιβολή ενός διεθνούς φόρου στους τεχνολογικούς κολοσσούς

Ένα "μήνυμα ενότητας" προέκυψε από τις συνομιλίες που είχαν οι ηγέτες της G7 στο Μπιαρίτς, μολονότι υπήρχε μεγάλη ένταση ενόψει της συνόδου κορυφής, διαβεβαίωσε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.



Apple, Google, Hilton, Starbucks: Κι όμως! Αυτές και άλλες 12 εταιρείες-κολοσσοί δεν ζητούν πτυχίο πανεπιστημίου!

Μπορεί στην Ελλάδα, το πτυχίο πανεπιστημίου να μην φτάνει για να βρεις δουλειά. φαίνεται όμως πως αυτό δεν ισχύει για εταιρείες- κολοσσούς στο εξωτερικό.



Aναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον για τα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων

Aναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον για τα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων, μετά τις επαφές που είχαν στα τέλη της εβδομάδας στην Αθήνα στελέχη των διεθνών ομίλων ΕxxonMobil και Τotal.