Σάββατο 18 Απριλίου 2026 -

6



Πολωνία - Τορούν: Ασημένιο μετάλλιο για τον Εμμανουήλ Καραλή με άλμα στα 6,05μ. Ο Ντουπλάντις κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Ο Εμμανουήλ Καραλής εμφανίστηκε ενθουσιασμένος μετά από ένα ακόμη σπουδαίο επίτευγμα με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Τόρουν και άφησε ακόμη μεγαλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον.



Έσπασε κάθε ρεκόρ στο επί κοντώ ο Ντουπλάντις. Απογειώθηκε στα 6,31μ αφήνοντας πίσω τον θρύλο Σεργκέι Μπούμπκα. Βίντεο

Στο σπίτι του, στην Ουψάλα της Σουηδίας, χώρα καταγωγής της βολεϊμπολίστριας μητέρας του, ο Μόντο Ντουπλάντις σημείωσε το βράδυ της Πέμπτης, νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ. 

Ο Σουηδός επικοντιστής έβαλε τον πήχη στα 6,31μ και κατέρριψε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ που ήταν 6,30μ και το είχε σημειώσει ο ίδιος στις 15 Σεπτεμβρίου 2025 στο Τόκιο.



Μάγεψε ο «ιπτάμενος» Εμμανουήλ Καραλής: Απογειώθηκε στα 6,17μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Βίντεο

Ο «ιπτάμενος» Εμμανουήλ Καραλής πέταξε στα 6,17μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ ανοιχτού και κλειστού στίβου κι ενώ σε προηγούμενη προσπάθειά του είχε κάνει πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού με 6.07μ.

Με αυτό το άλμα, πέρασε στο Νο2 όλων των εποχών, ξεπερνώντας τον Ρενό Λαβιλενί και τον Σεργκέι Μπούμπκα. Πλέον μπροστά του είναι μόνο ο Μόντο Ντουπλάντις.



Τροποποιούνται τα δρομολόγια του Τραμ μέχρι τις 9 Μαρτίου. Ποιοι σταθμοί δεν εξυπηρετούνται

Τροποποιήσεις αναμένεται να ισχύουν από την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στα δρομολόγια στη Γραμμή 6 του Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα».

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια θα διεξάγονται στο τμήμα «Πικροδάφνη – Φιξ – Πικροδάφνη», έπειτα από αίτημα της Ανάπλασης Δημοσίων Χώρων Α.Ε. για την εκτέλεση έργων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.



Ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ στις ακτές του Βανουάτου

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,3 Ρίχτερ καταγράφηκε στα ανοικτά των βόρειων ακτών του Βανουάτου, σύμφωνα με το γερμανικό Κέντρο Γεωεπιστημών (GFZ) νωρίς το πρωί του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος).

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα (6,2 μίλια).

Το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι του Ειρηνικού διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος τσουνάμι.



Χτύπημα στην αλβανική μαφία του Ισημερινού: Οι αρχές της Βενεζουέλας κατάσχεσαν 6,8 τόνους ναρκωτικών

Οι αρχές της Βενεζουέλας κατέσχεσαν πάνω από 6,8 τόνους ναρκωτικών, σε μια επιχείρηση που χαρακτηρίστηκε ως στρατηγική και κατάφερε ισχυρό πλήγμα στην αλβανική μαφία που δρα στον Ισημερινό. Με αυτή την περίπτωση, η συνολική ποσότητα των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν στη Βενεζουέλα τις πρώτες 13 ημέρες του Ιανουαρίου ξεπερνά τους 7 τόνους.