Πέννες με κολοκύθια και καραβίδες
						
				4			
						
				Μαΐου			
						
				2017			
						
				- 14:33			
		
		
											Τελευταία τροποποίηση στις 				4 Μαΐου, 2017 - 14:33					
	Υλικά για 4 άτομα
- 400 γρ. πέννες rigate
- 200 γρ. κολοκυθάκια (σκούρα πράσινα) κομμένα julien
- 20 καραβίδες
- 150 γρ. ντομάτα καρέ
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο λεπτοκομμένο
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 πεπεροντσίνο
- 50 γρ. κονιάκ
- Αλάτι





 
								