Τρίτη 28 Ιουλίου 2026 -

Γαλλος



Γάλλος ποδηλάτης που έκανε τον γύρο της Ευρώπης και την πάτησε στην Ελλάδα. Ρομά στο Μενίδι του έκλεψαν το τσαντάκι με το κινητό του

Μπορεί να είχε κάνει τον γύρο της Ευρώπης με το ποδήλατό του ένας νεαρός Γάλλος, όμως στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Μενίδι, έμελλε να ζήσει τον φόβο και τον τρόμο.



«Κόψτε τα ναρκωτικά»: Γάλλος στρατηγός κατά επιτελείου Τραμπ περί κατασκευής αεροδρομίου για την απομάκρυνση του ιρανικού ουρανίου. Βίντεο

Η πρόταση του Λευκού Οίκου να κατασκευαστεί διάδρομος προσγείωσης (runway) σε ιρανικό έδαφος για τη μεταφορά ουρανίου εν μέσω βομβαρδισμών, προκάλεσε την πιο ειρωνική αντίδραση στην ιστορία του ΝΑΤΟ.

Ενώ η 35η ημέρα του πολέμου (Operation Epic Fury) φλέγεται, μια δήλωση Γάλλου στρατηγού σε ζωντανή μετάδοση προκαλεί «σεισμό».



Ο πρώτος νεκρός Γάλλος στρατιώτης από την επίθεση φιλοϊρανικού drone στο Ερμπίλ. Η ανακοίνωση του Γάλλου προέδρου

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του πρώτου Γάλλου στρατιώτη που σκοτώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε επίθεση με drone στο Ερμπίλ του Ιράκ, σε κουρδική στρατιωτική βάση από την οποία επιχειρούν γαλλικές δυνάμεις. Από την ίδια επίθεση τραυματίστηκαν ακόμη έξι στρατιώτες.



Επιχείρηση διάσωσης στον Ταΰγετο: 28χρονος Γάλλος πεζοπόρος έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων. Βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος είχε η μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης 28χρονου Γάλλου πεζοπόρου στον Ταΰγετο, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, όταν γλίστρησε στο χιόνι και κατέπεσε σε χαράδρα βάθους περίπου 200 μέτρων, προς την πλευρά της Καρδαμύλης.



Προφυλακιστέος ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε την 35χρονη Ράνια στο Ηράκλειο

Προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 33χρονος αλλοδαπός για τον θάνατο της 36χρονης γυναίκας, την οποία εμβόλισε με το αυτοκίνητο του στο Ηράκλειο της Κρήτης.



6 φορές είχε συλληφθεί ο 33χρονος Γάλλος που σκότωσε με το αυτοκίνητό του την 36χρονη

Αίσθηση προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της φονικής παράσυρσης της 36χρονης Ράνιας στην Κρήτη.