fake news
Tο υπουργείο Υγείας ιδρύει νέα υπηρεσία εντοπισμού fake news για τα εμβόλια και την διάψευση ψευδών ειδήσεων στα social media. Βίντεο
Με στόχο τη μείωση της ταλαιπωρίας των ασθενών που περίμεναν για ώρες στις ουρές του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να πάρουν το φάρμακό τους, εντός των ημερών υπογράφεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα διευκολύνει τη χορήγηση φαρμάκων υψηλού κόστους και από ιδιωτικά φαρμακεία.
Ντόναλντ Τράμπ: Υπερασπιζόμαστε όλους τους Αμερικανούς, οι οποίοι δεν θα ανέχονται πλέον τις αυθαίρετες αδικίες των MME, με τα Fake News
O Ντόναλντ Τραμπ, από το Truth Social, αναφέρθηκε στην απόφασή του να δημοσιοποιηθούν τα έγγραφα σχετικά με την δικαστική υπόθεση του Τζέφρι Επστάιν.
«Ζήτησα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης να δημοσιοποιήσει όλες τις καταθέσεις του Μεγάλου Δικαστηρίου σχετικά με τον Τζέφρι Επστάιν, με την επιφύλαξη της έγκρισης του δικαστηρίου», είπε ο ίδιος.
Σε φυλάκιση 6,5 ετών καταδικάστηκε ρώσος, στρατιωτικός μπλόγκερ – Διέσπειρε fake news σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ένας στρατιωτικός μπλόγκερ με καταγωγή από τη Ρωσία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6,5 ετών σε σωφρονιστική αποικία. Ο εν λόγω άνδρας κρίθηκε ένοχος για διάδοση fake news σχετικά με τις ένοπλες δυνάμεις, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη 7/8 η υπηρεσία Τύπου των δικαστηρίων της ρωσικής πρωτεύουσας.
Τριαντόπουλος: Λάσπη, fake news και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης μιας τραγωδίας χωρίς ίχνος μέτρου
Κατηγορηματικά διέψευσε ο υφυπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος τους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στη διαμόρφωση του χώρου στο δυστύχημα των Τεμπών, χαρακτηρίζοντάς τους «εντελώς αβάσιμους».
Τα "χρυσά" εφάπαξ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν fake news
Πυρά στο Υπουργείο Εργασίας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι «συνεχίζει με απόλυτη προσήλωση το έργο της παραγωγής fake news για το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης με προφανείς σκοπούς».
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:





