Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Μακρυπούλια

 

Είναι Έγκυος η Ζέτα Μακρυπούλια;

Γενέθλια είχε μόλις χθες η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία έγινε 40 ετών. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια γιόρτασε μαζί με φίλους και συγγενείς τα γενέθλια της έχοντας φυσικά το Μιχάλη Χατζηγιάννη στο πλευρό της.



Τα «καρφιά» της Ζέτας Μακρυπούλια για την αλλαγή ώρα του Ρουκ Ζουκ

Η εκπομπή Ρουκ Ζουκ, μεταφέρθηκε στις 5 το απόγευμα, μια ώρα πριν το Still Standing που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα προβαλλόταν στις 3 το μεσημέρι.

Η γνωστή παρουσιάστρια, θέλησε να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό για την αλλαγή της ώρας, καθώς ανέβασε ένα βίντεο στα InstaStories, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.



Σαρωτικές αλλαγές στον ΑΝΤ1

Κινήσεις που θα «χτίσουν» μια ισχυρή απογευματινή ζώνη επιχειρούν στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» με την εντυπωσιακή Ζέτα Μακρυπούλια πηγαίνει πάρα πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέασης και αυτό θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο οι διοικούντες του σταθμού.



Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Χατζηγιάννη και το δείχνει (βίντεο)

Η επί χρόνια σύντροφος του Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε το παρόν το βράδυ της Πέμπτης στη συναυλία του καλού της, Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Κηποθέατρο του Παπάγου, την οποία απόλαυσε μαζί με πλήθος κόσμου. Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη, οι δυό τους φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

 



Το νέο σόου που θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια (βίντεο)

Μέσα από την guest εμφάνισή της ως κριτής στο Your Face Sounds Familiar, η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του Ρουκ Ζουκ. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι επιστρέφει στις οθόνες μας, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και η Ζέτα θα αναλάβει την παρουσίαση.