Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

δάγκωμα



Η πιο επικίνδυνη αράχνη τσίμπησε κορίτσι 5 ετών στη Βρετανία – Δεν μπορούσε να περπατήσει και γέμισε με εξανθήματα

Ένα δάγκωμα από την πιο επικίνδυνη αράχνη της Βρετανίας, όπως αυτή χαρακτηρίστηκε, άφησε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι καλυμμένο κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια με εξανθήματα. Σαν να μην έφτανε αυτό, το παιδί σταμάτησε να μπορεί να περπατάει.



Αδέσποτος σκύλος στην Εύβοια επιτέθηκε σε νεαρή κοπέλα – Την δάγκωσε στο πόδι

Μια νεαρή κοπέλα στην Εύβοια τραυματίστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από σκύλο στα Ψαχνά, σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, μαζί με μια φίλη της την ώρα που βρίσκονταν εν κινήσει με την μηχανή μπροστά από το Δημαρχείο, δέχθηκαν επίθεση από αδέσποτο σκύλο, ο οποίος δάγκωσε την μια στο πόδι.



Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 41χρονος από δάγκωμα φιδιού

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας από ένα τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε αγροτική περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος βρίσκονταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο σε αγροτική έκταση πλησίον των Αμοργιανών Βάλτου, όταν τον δάγκωσε φίδι.



Ηθελε να βγάλει την τέλεια φωτογραφία και τη δάγκωσε καρχαρίας (Βίντεο)

Η ζωή ενός μοντέλου του Instagram κρύβει περισσότερες δυσκολίες απ΄ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συνέβη στην Katarine Zarutskie. Βρήκε την ευκαιρία για μία τέλεια φωτογραφία, όμως… τη δάγκωσε καρχαρίας.



FIFA: Ποινικοποιεί το… δάγκωμα

Στο Μουντιάλ του 2014, ο Λουίς Σουάρεζ πρωταγωνίστησε σε μία από τις αρνητικές φάσεις της διοργάνωσης, όταν και δάγκωσε τον Τζόρτζο Κιελίνι, στη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ιταλία.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό και λίγες ημέρες πριν την αυλαία του Μουντιάλ της Ρωσίας, η FIFA αποφάσισε πως αντίστοιχες κινήσεις θα τιμωρούνται με αποβολή και άμεσο φάουλ.



Σάπισε ζωντανός – Πως μια γρατζουνιά από το σκύλος του έγινε εφιάλτης

Ο Τζάκο Νιλ, ένας 50αρης ψυχίατρος από το Μάντσεστερ που ειδικευόταν στους ασθενείς με άνοια, είχε μια μεγάλη αγάπη όποτε γυρνούσε σπίτι. Το σκυλί του τον Χένρυ. Ένα ατίθασο κοκεράκι που λάτρευε και έπαιζαν μαζί.