Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

Εκδότης



Πέθανε ο ιδρυτής των Εκδόσεων Αρσενίδη, Γιάννης Αρσενίδης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών ο ιδρυτής των Εκδόσεων Αρσενίδη, Γιάννης Αρσενίδης.



Εκδότης NY Τimes σε Τραμπ: Είναι επικίνδυνη η ρητορική σου για τους δημοσιογράφους

Ο εκδότης των New York Times Αρθουρ Γκρεγκ Σουλτσμπέργκερ δήλωσε σήμερα ότι προειδοποίησε τον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο συνάντησε εδώ και δέκα περίπου ημέρες στον Λευκό Οίκο, ότι η ρητορική του κατά των μέσων ενημέρωσης είναι «επικίνδυνη και επιζήμια».



Με δόσεις των οφειλών του προσπαθεί για την έξοδο από τη φυλακή ο Δημήτρης Ρίζος

Πέντε ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις που τον καταδίκαζαν σε ποινή φυλάκισης 3, 5 ετών για χρέη προς το ελληνικό δημόσιο αλλά και για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών ύψους περίπου 38.000 ευρώ, οδήγησαν τον άλλοτε εκδότη Δημήτρη Ρίζο στις φυλακές της Κω.



Γιώργος Κουρής: Στην Κεφαλονιά στις 11:30 η κηδεία του

Στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης, το «τελευταίο αντίο» στον Γιώργο Α. Κουρή.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΙΣΣΙΩΤΙΣΣΗΣ στη γενέτειρά του, το Αργοστόλι Κεφαλονιάς σε στενό οικογενειακό κύκλο.



Ποιοι ήθελαν να εκφοβίσουν τον εκδότη

H χειροβομβίδα που πέταξαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της εκδοτικής επιχείρησης MEDIAGROUP, Νίκου Καραμανλή στα Βριλήσσια εξετάζεται πολύ προσεκτικά.
 


Χειροβομβίδα έξω από το σπίτι γνωστού εκδότη στα βόρεια προάστια

Συναγερμός σήμανε αργά χθες τη νύχτα όταν μια χειροβομβίδα εντοπίστηκε έξω από το σπίτι γνωστού εκδότη στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους αστυνομικούς ενημέρωσε ο ίδιος ο εκδότης.

Οι αστυνομικοί σε πρώτη φάση εξετάζουν την πιθανότητα αυτοί που έριξαν τη χειροβομβίδα να ήθελαν να στείλουν κάποιο μήνυμα στον εκδότη.