Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2026 -

μπαλτας



Βόλος: Γιος επιτέθηκε στον πατέρα του με μπαλτά στο κέντρο της πόλης. Βίντεο

Επίθεση με μπαλτά σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο του Βόλου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 61χρονου άνδρα από τον ίδιο του τον γιο.



Κρήτη - Χανιά: Σύλληψη 50χρονου που κυνήγησε εργάτες με μπαλτά στην Παλιά Πόλη

Αναστάτωση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Παλιά Πόλη των Χανίων, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε να κυκλοφορεί με μπαλτά στην οδό Σήφακα, προκαλώντας φόβο σε εργαζόμενους της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να καταδίωξε εργάτες λίγο πριν τις 09:00, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί άμεσα η αστυνομία.



Κρήτη - Χανιά: Ιδιοκτήτης απείλησε με μπαλτά τον ενοικιαστή για το λογαριασμό του ρεύματος

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά, όταν ένας ιδιοκτήτης απείλησε με μπαλτά τον ενοικιαστή του, για το λογαριασμό του ρεύματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 60χρονος ημεδαπός από την Κίσσαμο μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής καταγγέλλοντας έναν 69χρονο Ρουμάνο για την κατάληψη θέσης στάθμευσης.



Τουρκία: Ηλικιωμένος χτυπούσε με μπαλτά υπαλλήλους μέσα σε δημαρχείο. Βίντεο

Σοκαριστικές εικόνες καταγράφηκαν σε δημαρχείο στα Κοτύωρα της Τουρκίας, όπου ένας ηλικιωμένος μπήκε στο κτήριο των δημοτικών υπηρεσιών και επιτέθηκε σε δημοτικό υπάλληλο με μπαλτά μπροστά στα μάτια πολιτών και εργαζομένων.



Άγιοι Ανάργυροι: Σύλληψη άντρα που κυκλοφορούσε μέσα στον προαστιακό με μπαλτά

Ένας άνδρας συνελήφθη στον προαστιακό, καθώς κυκλοφορούσε με μπαλτά μέσα σε βαγόνι τρένου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα σε τυχαίο έλεγχο στον σταθμό των Αγίων Αναργύρων και εκτιμούν ότι είχε τα όπλα για εκφοβισμό.

Ένας άνδρας συνελήφθη στον προαστιακό, καθώς κυκλοφορούσε με μπαλτά μέσα σε βαγόνι τρένου.



Ηράκλειο: Συνελήφθη άνδρας που κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνός κρατώντας στα χέρια του έναν ματωμένο μπαλτά

Αστυνομικοί το βράδυ του Σαββάτου συνέλαβαν στο Ηράκλειο έναν άνδρα ο οποίος κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνός, κρατώντας στα χέρια του έναν ματωμένο μπαλτά.

Ο άνδρας, σύμφωνα με το patris.gr, κατηφόρισε τη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, κρατώντας στα χέρια του ένα τσεκούρι κι έναν μπαλτά που είχαν αίματα.