Παρασκευή 24 Απριλίου 2026 -

έργα



Γραμμή 7 Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο Τετάρτη, στη διαδρομή «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά» λόγω εργασιών ΕΥΔΑΠ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα, Τρίτη, και αύριο, Τετάρτη, στη Γραμμή 7 Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά», λόγω εργασιών της ΕΥΔΑΠ στη στάση «Πλατεία Δεληγιάννη» στον Πειραιά.



Φθιώτιδος Συμεών: «Ο πιο δυνατός λόγος είναι τα έργα μας»

Τον Αγιασμό για την έναρξη του 4ουΠολυθεματικού Συνεδρίου «Star Forum 2026» τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην πόλη της Λαμίας με την υποστήριξη και εφέτος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και με τίτλο: «Φτάσε εκεί που δεν μπορείς…».

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών στον χαιρετισμό του επεσήμανε:



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας εξαιτίας έργων

Η Ελληνική Αστυνομία, ανακοίνωσε πώς σήμερα Κυριακή, θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας λόγω έργων.

Ειδικότερα, από τις 07:00 έως τις 10:00 το πρωί της Κυριακής (8/12), η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακόπτεται προσωρινά στη δεξιά λωρίδα, στο ύψος του αριθμού 23 και στη συμβολή με την οδό Ηροδότου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα.



Καταστροφές στην Άνω Γλυφάδα: Καταγγελίες του δημάρχου για μπαζωμένο ρέμα και έργα του ΔΕΔΔΗΕ. Βίντεο

Σοβαρές καταγγελίες για τις αιτίες που οδήγησαν στη μεγάλη καταστροφή από τις πρόσφατες νεροποντές στην Άνω Γλυφάδα διατυπώνει ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου, μετά την πλημμύρα που στοίχισε τη ζωή σε μία 56χρονη γυναίκα και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε κατοικίες και υποδομές.



Ο κυβερνητικός σχεδιασμός για το 2026. Περιλαμβάνει 100 μεταρρυθμίσεις και έργα

Μεγαλύτερη δημοσιότητα στον κυβερνητικό απολογισμό του 2025 και τον προγραμματισμό του 2026 αποφάσισε να δώσει φέτος η κυβέρνηση και υπ’ αυτό το πρίσμα θα πρέπει να δει κανείς τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν την περασμένη Τρίτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης και η γενική γραμματέ



Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα λειτουργεί με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS

Πυρετωδώς δουλεύουν τα εργοτάξια στη Θεσσαλία για την -εντός χρονοδιαγράμματος- ολοκλήρωση των σιδηροδρομικών έργων, που υλοποιούνται μετά τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα Daniel.