Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2026 -

εν διαστάσει



Ιδιωτικός ερευνητής: Βάλαμε μία κάμερα στην είσοδο και μία μέσα στην κουζίνα

Μια κάμερα με την κάλυψη ενός ρολογιού τοίχου και ένας ιδιωτικός ερευνητής αποκάλυψαν τη δράση της 41χρονης που δηλητηρίαζε με ατροπίνη τον εν διαστάσει σύζυγό της μέσα στο ίδιο του το σπίτι στο Περιστέρι.

Ο ιδιωτικός ερευνητής που αποκάλυψε την υπόθεση μίλησε στο Mega και αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον γιατρό αλλά και σε όσα είδαν από την κάμερα που είχαν βάλει στο σπίτι του.



Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.: Κανένας από τους δύο αστυνομικούς δεν είχε απασχολήσει την υπηρεσία, ούτε είχε υπάρξει καταγγελία ή αναφορά για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η 45χρονη Αντιγόνη, η οποία δολοφονήθηκε στη Δράμα από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η νέα γυναικοκτονία, με θύμα γυναίκα αστυνομικό και δράστη επίσης ένστολο, έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τη 45χρονη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Κάτω Νευροκόπι, τόπο καταγωγής της γυναίκας.



Αγρίνιο: Χτύπησε και απείλησε με ψαλίδι την εν διαστάσει σύζυγό του

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας ένας 34χρονος ο οποίος λογω προσωπικών διαφορών, αρχικά προκάλεσε απλή σωματική βλάβη στην 33χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, χτυπώντας την με τα χέρια του, ενώ παράλληλα την απείλησε με ένα ψαλίδι.