Παρασκευή 07 Ιουνίου 2024 -

Φρανσουά Φιγιόν



Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος του Φρανσουά Φιγιόν

Δίωξη για κατάχρηση δημοσίων πόρων και κατάχρηση ασκήθηκε σήμερα στον Φρανσουά Φιγιόν, τον υποψήφιο της γαλλικής δεξιάς στις προεδρικές εκλογές, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για την υπόθεση της αργομισθίας της συζύγου του και των παιδιών του.



Συγκέντρωση στο Παρίσι: Κουβέντα από τον Φρανσουά Φιγιόν για...Παραίτηση

«Πιστεύουν ότι είμαι μόνος μου», όμως «εσείς να μην παραδώσετε ποτέ τα όπλα» προέτρεψε σήμερα τους πολλούς χιλιάδες υποστηρικτές του, που είχαν συγκεντρωθεί στο Παρίσι, ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν.



Φρανσουά Φιγιόν: Καλεί τους υποστηρικτές του «να αντισταθούν»

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν κάλεσε σήμερα τους υποστηρικτές του να "αντισταθούν" και να δείξουν εμπράκτως ότι στηρίζουν την εκστρατεία του, η οποία συντάράσσεται από το σκάνδαλο της αργομισθίας της συζύγου του.



Ο Φρανσουά Φιγιόν δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία της Γαλλίας, ο Φρανσουά Φιγιόν, που βάλλεται εξαιτίας του σκανδάλου της αργομισθίας της συζύγου του, δήλωσε σήμερα ότι θα αντιμετωπίσει "μέχρι τέλους" τις επιθέσεις και ότι δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του.



Σάλος στη Γαλλία με οσμή σκανδάλου για τον δεξιό Φρανσουά Φιγιόν και τη γυναίκα του

Ο υποψήφιος της συντηρητικής παράταξης στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν δήλωσε σήμερα εξοργισμένος εξαιτίας ενός δημοσιεύματος που φέρει τη σύζυγό του να έχει πληρωθεί για υπηρεσίες που δεν προσέφερε και είπε ότι το άρθρο δείχνει «περιφρόνηση και μισογυνισμό» χαρακτηρίζοντάς το ως απόδειξη μιας εκστρατείας «λάσπης» εναντίον του.



"Πονοκέφαλος" για τη Μαρίν Λεπέν ο Φρανσουά Φιγιόν

Ο υπερσυντηρητικός Φρανσουά Φιγιόν, πρώην πρωθυπουργός επί προεδρίας του Νικολά Σαρκοζί, εμφανίζεται πλέον ως το μεγάλο φαβορί για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών εκλογών της γαλλικής δεξιάς, μετά τον απρόσμενο θρίαμβό του στον πρώτο γύρο, κάτι που δείχνει ότι όλα παραμένουν ανοιχτά για τις προεδρικές του 2017 στη Γαλλία.