Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

παρών



Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Βασίλη Μπεσκένη

Το τελευταίο αντίο είπαν στο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στη Γλυφάδα.

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου βρέθηκε πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί επώνυμοι όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Σία Κοσιώνη κ.α..



Παρών στην Σύνοδο της G20 ο πρόεδρος της Βραζιλίας

Παρών στη Σύνοδο της Ομάδας των Είκοσι (G20) στη Γερμανία θα είναι ο πρόεδρος της Βραζιλίας, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νέα σοβαρή πολιτική κρίση και κατηγορείται για διαφθορά.



«Παρών» στην προσπάθεια για ενότητα της κεντροαριστεράς δηλώνει ο Μ. Χρυσοχοΐδης

«Τίποτα δεν ξεχνιέται, δεν αφήνεται πίσω έτσι απλά, πάντα υπάρχουν μνήμες και διαφωνίες και διαφορές, ωστόσο αυτή τη στιγμή χρειάζεται με τόλμη να προχωρήσουμε μπροστά και είμαι αισιόδοξος πως θα γίνει» δήλωσε ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, για τις πολιτικές ζυμώσεις στον χώρο της κεντ



Γεωργιάδης: «Με το "παρών" είπαμε "ναι" στο επίδομα- "όχι" στον Τσίπρα»

«Η χώρα δεν πρέπει να δίνει την εντύπωση στους ξένους ότι δεν σέβεται τις συμφωνίες», υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων -μετά το «παρών» της ΝΔ στη Βουλή- ο Άδωνις Γεωργιάδης.



Κ.Καραμανλής: «Μέγα σφάλμα το παρών του Κ.Μητσοτάκη στη Βουλή για 13η σύνταξη και ΦΠΑ νησιών Α.Αιγαίου»

Ως «μέγα σφάλμα με απρόβλεπτες συνέπειες για την παράταξη» χαρακτήρισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κ.Καραμανλής την επιλογή του Κ.Μητσοτάκη να δηλώσει «παρών» στη Βουλή αναφορικά με τη διάταξη για το έκτακτο επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους και τον Φ.Π.Α στα νησιά.
 


Παρών ο Ερντογάν στην πολυμερή διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη

Τη συμμετοχή του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν στην πολυμερή διάσκεψη για το Κυπριακό στις 12 Ιανουαρίου στη Γενεύη ανακοίνωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Τούρκου Προέδρου.

Υπενθυμίζεται ότι στην πολυμερή διάσκεψη είχαν συμφωνήσει ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακιντζί σε δείπνο που είχαν την 1η Δεκεμβρίου.