Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026 -

ρόδος



Ρόδος: Σύλληψη ιδιοκτήτριας βρεφονηπιακού σταθμού. Κατέγραφε με κάμερες τα παιδία, χωρίς άδεια

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου εισήχθη προχθές υπόθεση 61χρονης, ιδιοκτήτριας και διευθύντριας βρεφονηπιακού σταθμού του νησιού, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου.



Δύσκολες ώρες για τη Ρόδο: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία που χτύπησε το νησί. Σοβαρά προβλήματα και σε αρκετές περιοχές της χώρας. Βίντεο

Σημαντικά προβλήματα προκαλεί το κύμα κακοκαιρίας σε αρκετές περιοχές της χώρας, με την κατάσταση στην Εύβοια να είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Έντονα φαινόμενα καταγράφονται, μεταξύ άλλων, στη Σκιάθο και στη Ρόδο.

Δραματικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το νησί της Ρόδου, όπου αυτοκίνητα παρασύρονται στη θάλασσα.



Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται από την Παρασκευή, αρχικά στη Μακεδονία, στη Θράκη και στο βόρειο Αιγαίο, με σταδιακή επέκταση των φαινομένων

Συνεχίζει να σαρώνει πολλές περιοχές της χώρας το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ένας άνδρας στην περιοχή των Στεγνών, που παρασύρθηκε απο τα ορμητικά νερά, φέρεται να εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.



Ρόδος: Μηχανή ανετράπη και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Νεκρή μία 21χρονη

Μία 21χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην πόλη της Ρόδου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 4:35 τα ξημερώματα, στην οδό Μεγάλου Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 21χρονη οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαινε και μία 27χρονη γυναίκα.



Ρόδος: 79 χελωνάκια Caretta caretta βγήκαν κάτω από ξαπλώστρα και κατευθύνθηκαν στη θάλασσα

Μια σπάνια και συγκινητική εμπειρία έζησαν δύο επισκέπτες από την Ουκρανία στην παραλία των Κολυμπίων στη Ρόδο, όταν είδαν μικρά χελωνάκια Caretta caretta να ξεπροβάλλουν από την άμμο, ακριβώς κάτω από την ξαπλώστρα τους.



Επιβατικό αεροσκάφος με ένδειξη φωτιάς στον κινητήρα έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Βίντεο

Έκτακτη προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο Ρόδου «Διαγόρας», λίγο πριν από το μεσημέρι της Κυριακής, αεροσκάφος της Olympic Air όταν διαπιστώθηκε πρόβλημα στον κινητήρα του.