Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

γενέθλια



Γενέθλια έκπληξη με τούρτα υποβρύχιο στον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη – Το βίντεο με τον Κασσελάκη

Πάρτι – έκπληξη οργανώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη για τα γενέθλια του ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, το βράδυ της Τρίτης.

Ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης είναι από τους πλέον στενούς συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται και οι δύο να διασκεδάζουν με συνεργάτες του.



H Κατερίνα Καινούργιου έκανε πάρτι γενεθλίων στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Το απίστευτο μήνυμα στην τούρτα της

Τα γενέθλιά της είχε την Πρωτομαγιά η Κατερίνα Καινούργιου και τα γιόρτασε με φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» έγινε 39 ετών και διοργάνωσε ένα καθιστό δείπνο σε γνωστό παραλιακό εστιατόριο στη Βουλιαγμένη.



Η Άμπερ Χερντ έκανε νέα ανάρτηση μετά την πολύκροτη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ – Η έξοδος για τα γενέθλιά της

Ανανεωμένη φαίνεται η Άμπερ Χερντ στην τελευταία της ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Η ηθοποιός απέκτησε πολλούς haters μετά την πολύκροτη δικαστική της διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ και γι’ αυτό έκανε σπάνιες εμφανίσεις σε εξόδους, αλλά και στα social media.



Πήραν φωτιά τα μαλλιά της Ζήνας Κουτσελίνη τη στιγμή που έσβηνε τα κεράκια της τούρτας

Γενέθλια είχε την Κυριακή 21 Απριλίου η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της σήμερα, 22 Απριλίου, της έφεραν τούρτες και μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη για να το γιορτάσουν.

«Επειδή βλέπετε ότι έχω τρεις τούρτες, πρέπει να τις σβήσω!», είπε χαρακτηριστικά με τη μία από αυτές να είναι από το fan club της παρουσιάστριας.



Η Νατάσα Παζαΐτη έγινε 58 ετών – Η φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειας Καραμανλή

Η Νατάσα Παζαΐτη γιόρτασε τα γενέθλιά της και είχε την οικογένειά της στο πλευρό της.

Σβήνοντας 58 κεράκια και ποζάροντας με όλη την οικογένεια, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή έγραψε χαρακτηριστικά: «Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Φέτος, μαζί με τα γενέθλιά μου γιορτάζουμε και έναν χρόνο από τον ερχομό του Πέπε».



Ο Ερντογάν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κ.Μητσοτάκη για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τηλεφώνησε σήμερα στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει σήμερα τα γενέθλιά του.

Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος τον κάλεσε ώστε να του αντευχηθεί για τα γενέθλιά του».