Δευτέρα 07 Ιουλίου 2025 -

Χόλιγουντ



Τι αποκαλύπτει ο Τζόνι Ντεπ, για την κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας του

Ο Τζόνι Ντεπ μίλησε ανοιχτά για την κακοποιητική παιδική του ηλικία και την «εγκατάλειψή» του από το Χόλιγουντ, σε μια συγκινητική νέα συνέντευξη.

Ο 62χρονος σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» αναφέρθηκε στη μητέρα του, Μπέτι Σου Πάλμερ, που απεβίωσε το 2016 σε ηλικία 81 ετών, περιγράφοντάς την ως ασταθή, απρόβλεπτη και συχνά βίαιη.



Το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, θα έχουν ο Τίμοθι Σαλαμέ και η Μάιλι Σάιρους

Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ αποκάλυψε τα ονόματα 35 προσωπικοτήτων από τη βιομηχανία του θεάματος που πρόκειται να λάβουν τα αστέρια τους στην εμβληματική Λεωφόρο της Δόξας. Οι φετινοί τιμώμενοι έχουν αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στους τομείς τους.



Η νέα ταινία του Ρον Χάουαρντ, με πρωταγωνιστή τον Γκλεν Πάουελ

Για μία δυναμική επιστροφή στο Χόλιγουντ ετοιμάζεται ο Ρον Χάουαρντ, ο βραβευμένος σκηνοθέτης των «Apollo 13» και «A Beautiful Mind».



Το δικό του αστέρι στη λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ, απέκτησε ο Κρίστιαν Σλέιτερ. Βίντεο

Το 2,815ο αστέρι στο θρυλικό «Walk of Fame» του Χόλιγουντ απέκτησε ο Κρίστιαν Σλέιτερ (Christian Slater), έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μπρίτανι Λόπεζ (Brittany Lopez) και τις κόρες του Ελιάνα και Λένα.



Ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ, για τον Ρίκι Τζερβέις. Βίντεο

Ο ηθοποιός, κωμικός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής των τελετών απονομής των Χρυσών Σφαιρών, Ρίκι Τζερβέις, τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

«Υπέροχη μέρα. Απέκτησα ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, γευμάτισα με μερικούς από τους παλαιότερους φίλους μου» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο X μετά την εκδήλωση.



Ερωτηματικά προκαλεί βίντεο με την Αντζελίνα Τζολί και την παράξενη στάση της προς τον σωματοφύλακα της

Ανησυχία και ερωτηματικά έχουν προκαλέσει στους θαυμαστές της Αντζελίνα Τζολί πλάνα που τη δείχνουν να έχει μια αμήχανη και ψυχρή στάση απέναντι σε έναν από τους προσωπικούς της φρουρούς.