Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

ορκωμοσια



Κασιδιάρης: Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος και ετέθη σε αργία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων.

Στο μεταξύ, ο γενικός γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης έθεσε τον ίδιο σε αργία λόγω καταδικαστικής απόφασης για κακούργημα σε πρώτο βαθμό.

Ειδικότερα, η εν λόγω απόφαση εκπίπτει της θέσης που κατείχε ως δημοτικός σύμβουλος και δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.



Δούκας στην τελετή ορκωμοσίας: Η παρέμβαση των πολιτών είναι αναγκαία συνθήκη για τις αλλαγές που έχει ανάγκη πόλη

Μια Αθήνα πράσινη, καθαρή, ασφαλή και δημιουργική για όλους.



Δείτε ζωντανά – 200 χρόνια μετά: Έτσι ορκίστηκαν οι αγωνιστές του ’21

Την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των αγωνιστών του 1821, όπως αυτή έγινε 200 χρόνια πριν, στην ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας, μετέδωσε ζωντανά το απόγευμα της Τρίτης το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία (www.pemptousia.gr) και το Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία (www.ope.gr).



Η λαμπρή τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Μυκόνου Κων. Κουκά

Εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου έδωσαν το «παρών» στην ορκομωσία της δημοτικής αρχής του δήμου Μυκόνου
Με έναν άκρως ενωτικό λόγο ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, έδωσε το πολιτικό του στίγμα για την επικείμενη δημαρχιακή του θητεία, κατά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Μυκόνου



Αγέλαστος Τσίπρας στην ορκωμοσία της Βουλής

Καθισμένος στα έδρανα της αντιπολίτευσης μετά από 4,5 χρόνια, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν βλοσυρός στη μεγαλύτερη διάρκεια της τελετής του αγιασμού και της ορκωμοσίας των βουλευτών που εξελέγησαν μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

 



Ορκίστηκε πίστη στο ΣΥΡΙΖΑ ο Τέρενς Κουίκ

Τον νενομισμένο όρκο ενώπιον της ολομέλειας της Βουλής έδωσε σήμερα ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος καταλαμβάνει τη βουλευτική έδρα του παραιτηθέντος από το αξίωμα, Θανάση Παπαχριστόπουλου.