«Οι δολοφόνοι του κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι»: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ
Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου 2021.
Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου 2021.
Το δικό της αντίο στον Σπύρο Καρατζαφέρη, είπε με ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ. Η ένωση τον αποχαιρέτησε, κάνοντας λόγο για έναν ακούραστο και μαχητικό δημοσιογράφο που υπηρέτησε την ενημέρωση μέχρι το τέλος.
«Η πολυσχιδής προσωπικότητά του, η δημοσιογραφική του δεινότητα και η ακαταμάχητη αμεσότητα με την οποία επικοινωνούσε με τον τηλεθεατή διαμόρφωσαν πρότυπα και καθιέρωσαν σχολή στην ελληνική τηλεοπτική παρουσίαση», τονίζει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη.
Θλίψη έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό χώρο η είδηση του θανάτου του Αντώνη Κοκορίκου, δημοσιογράφου, συγγραφέα και συνδικαλιστή, στα 66 χρόνια του.
Απόφοιτος των ΤΕΙ, μέλος της ΕΣΗΕΑ, τα πρώτα του δημοσιογραφικά βήματα, μαθητής ακόμα, τα έκανε στην “Ευβοϊκή Γνώμη”, εφημερίδα της Χαλκίδας, απ’ όπου και η καταγωγή του.
Οι Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής προχωρούν σε νομικές ενέργειες κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αντιδρώντας στην απόφαση της διοίκησης να αναθέσει τον ρόλο του συντονιστή της εκπομπής τους στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ οι ίδιοι, ως παρουσιαστές – δημοσιογράφοι, περιορίζονται πλέον σε καθήκοντα ρεπόρτερ.