Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

παπανικολάου



Με Παπανικολάου στο τρίτο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Με τον Κώστα Παπανικολάου στη διάθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Game 3 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague κόντρα στην Μπαρτσελόνα.



Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη – Μέσα ο Γουόκαπ

Ο Κώστας Παπανικολάου εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση και δεν θα ταξιδέψει σήμερα (23/4) στην Βαρκελώνη, με την παρουσία του στο Game 1 με την Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports 4) για τα playoffs της EuroLeague να είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη.



Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Εκτός προπόνησης Γουόκαπ και Παπανικολάου

Δύο πολύ σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός εν όψει των πρώτων παιχνιδιών για τα playoffs με την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Ο Τόμας Γουόκαπ αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.



Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Παπανικολάου

Σοβαρότερος από ό,τι περίμεναν στον Ολυμπιακό αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Κώστα Παπανικολάου.

Ο Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε στο ματς με την Φενέρ και η μαγνητική τομογραφία στην οποια υποβλήθηκε, έδειξε ότι υπάρχει αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληρίδιου λίπους.



Θεσσαλονίκη: 20 ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται σε ΑΧΕΠΑ και Παπανικολάου

Στους 20 ανέρχονται οι ασθενείς οι οποίοι έχουν νοσήσει από κορoνοϊό και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία αναφοράς της Θεσσαλονίκης.

Παρά τις σημερινές δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος έκανε λόγο για οκτώ νοσηλευόμενους ασθενείς με κορoνοϊό στη Θεσσαλονίκη, ο αριθμός τους είναι σχεδόν διπλάσιος, αναφέρει το voria.gr.



Γεώργιος Παπανικολάου: 136 χρόνια από τη γέννηση του κορυφαίου επιστήμονα

Μπορεί να έχασε δύο φορές το Νόμπελ, κέρδισε όμως μια θέση στο πάνθεον της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, αφού κατάφερε να σώσει εκατομμύρια ζωές.