Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

σαββαιδου



Οι τρεις υποψήφιοι για τη θέση της Σαββαϊδου

Λίστα με τρεις υποψηφίους για τη θέση του επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων έχει καταρτίσει η Επιτροπή Αξιολόγησης που έχει συσταθεί.



Ακόμα και Κινέζοι έκαναν αίτηση για τη θέση της Σαββαϊδου στην ΓΓΔΕ

«Σαν το χαλάζι» έπεφταν το σαββατοκύριακο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αιτήσεις υποψηφίων για την θέση του νέου Γενικού Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων που θα διαδεχθεί την κυρία Αικατερίνη Σαββαΐδου στην ΓΓΔΕ.



Για κακούργημα τελικά η Σαββαϊδου

Ποινική δίωξη για την επανεξέταση φορολογικού προστίμουασκήθηκε τελικώς από τους εισαγγελείς διαφθοράς κατά της πρώην ΓΓΔΕ Κατερίνας Σαββαΐδου.

Η υπόθεση. Τι κατέθεσε στο υπόμνημά της.



Η Κομισιόν φρέναρε τον διορισμό Κουτεντάκη στη γγ Δημοσίων Εσόδων

Οι αντιδράσεις των δανειστών φαίνεται ότι ήταν εκείνες που ανάγκασαν την κυβέρνηση να υπαναχωρήσει από τον αρχικό της σχεδιασμό να τοποθετήσει τον οικονομολόγο και πρωθυπουργικό σύμβουλο Φραγκίσκο Κουτεντάκη στη θέση της Κατερίνας Σαββαίδου στη γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.



Στους Εισαγγελείς διαφθοράς σήμερα η Κατερίνα Σαββαΐδου

Ενώπιον των Εισαγγελέων διαφθοράς θα βρεθεί σήμερα η τέως Γενικής Γραμματέως Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, μετά την προθεσμία που έλαβε για να δώσει εξηγήσεις για το κακούργημα της απιστίας.



Σαββαΐδου: Η επίσημη απάντηση για την αποπομπή της

Στην απόφαση του υπουργικού συμβουλίου να την αποπέμψει απάντησε το απόγευμα της Πέμπτης η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου με επίσημη ανακοίνωσή της.