Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2025 -

υποδομές



Οι Ρώσοι καταστρέφουν με πυραύλους και drones, ενεργειακές και στρατιωτικές υποδομές σε όλη την Ουκρανία. Βίντεο

Η Ρωσία εξαπέλυσε μια μεγάλης κλίμακας επίθεση σε όλη την Ουκρανία και τις ενεργειακές της υποδομές με πυραύλους cruise και drones.

Εκρήξεις σημειώθηκαν στο Κίεβο , στο Τσερνίχιβ, στο Χάρκοβο και στο  Ρίβνε και στην Οδησσό.



Επέκταση ωραρίου του αεροδρομίου Καλαμάτας από τον Ιούνιο 2025

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες βελτίωσης των υποδομών του αεροδρομίου Καλαμάτας.



Σφοδροί ρωσικοί βομβαρδισμοί σε κρίσιμες ουκρανικές υποδομές

Βομβαρδισμούς στο μεγαλύτερο τμήμα της Ουκρανίας πραγματοποιούν οι ρωσικές δυνάμεις με πυραύλους cruise Kh-101, πυραύλους cruise X-59, βαλλιστικούς πυραύλους Iskander και σμήνη από drones.

Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν στο Χάρκοβο, στο Κρεμεντσούκ, στο Ντνίπρο, στην Πολτάβα, στο Κίεβο, στο Κρύβιι Ρι, στο Σλαβιάνσκ, στο Κοπριβνίτσκι και στο Καμιέντσκι.



BlackRock και η Microsoft σχεδιάζουν επενδυτικό ταμείο 30 δισ. δολαρίων για τεχνητή νοημοσύνη

Η BlackRock δρομολογεί επενδυτικό ταμείο ύψους άνω των 30 δισ. δολαρίων με τον τεχνολογικό κολοσσό Microsoft, για την κατασκευή κέντρων δεδομένων και ενεργειακών έργων για την κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων που απορρέουν από την τεχνητή νοημοσύνη.



Σπίρτζης: Τα έργα υποδομής δεν ανήκουν σε καμία κυβέρνηση

«Κανένα έργο υποδομής δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση, σε κανέναν υπουργό, σε κανένα περιφερειάρχη ή δήμαρχο, ανήκει σε αυτόν που τα πληρώνει, στον ελληνικό λαό» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων που πραγματοποιείται στο Αγρίνιο.