Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

φρενο



Η κυβέρνηση των ΗΠΑ βάζει "φρένο" στην Google! - Μονοπώλιο τέλος

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ προσανατολίζεται στο να διατάξει έρευνα κατά της Google για παραβίαση της νομοθεσίας περί μονοπωλίου!

 



Απίστευτη αντιαθλητική ενέργεια: Του πάτησε το φρένο ενώ έτρεχε με 250!

Σε μια πρωτοφανή και άκρως αντιαθλητική κίνηση προχώρησε ο Ρομάνο Φενάτι κατά τη διάρκεια του grand prix του Moto 2 στον Άγιο Μαρίνο.

Συγκεκριμένα ο Φενάτι πλησίασε τον συναθλητή του Στέφανο Μάντζι και ενώ κινούνταν με 250 χιλιόμετρα δεν δίστασε να του πατήσει το φρένο αδιαφορώντας για το εάν θα τραυματιζόταν.



Φρένο στις ομαδικές προσφυγές πολιτών στο ΣτΕ βάζουν οι δικαστές

Απλησίαστη πλέον για το μέσο πολίτη θα είναι η πρόσβαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς κρίθηκε, ευτυχώς, προσωρινά ότι στις ομαδικές αιτήσεις ακύρωσης δεν θα καταβάλλεται ένα παράβολο των 150 ευρώ, όπως γίνεται μέχρι τώρα, αλλά θα καταβάλλει ξεχωριστά 150 ευρώ ο κάθε ένας από όσους συμμετέχουν στην αίτηση ακύρωσης (ομοδικούν), δηλαδή εάν είναι 100 άτομα, το συνολικό ποσό των παραβόλων θα



Ερευνητές βάζουν φρένο στις καρκινικές μεταστάσεις με Viagra και αντιγριπικό εμβόλιο

Φρένο στις καρκινικές μεταστάσεις επιχειρούν να βάλουν Καναδοί ερευνητές επιστρατεύοντας έναν παράξενο συνδυασμό φαρμάκων κατά της στυτικής δυσλειτουργίας και αντιγριπικού εμβολίου!



Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες βάζουν «φρένο» στα αυτόνομα αυτοκίνητα

Πολλές start up εταιρείες σε όλο τον κόσμο παρουσιάζουν αυτόνομα οχήματα ενώ και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Google δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα. Από κοντά ακολουθούν και οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες που έχουν αρχίσει ένα αγώνα δρόμου προκειμένου κάποια από το επόμενα μοντέλα τους να διαθέτουν δυνατότητες αυτόνομης κίνησης.



«Φρένο» στην αύξηση του ορίου ταχύτητας στα 150χλμ.

Στην απόσυρση του σχεδίου για αύξηση του ορίου ταχύτητας στα 150χλμ./ώρα στους αυτοκινητοδρόμους προχώρησε το υπουργείου Μεταφορών μετά και τις έντονες αντιδράσεις των συγκοινωνιολόγων.

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Χρήστος Σπίρτζης το όριο ταχύτητας θα παραμείνει ως έχει, στα 130χλμ./ώρα.