Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

δρίτσας



Ο Δρίτσας πρόεδρος της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τη Novartis

Τις εργασίες της ξεκίνησε η Προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της Novartis, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για δέκα πολιτικά πρόσωπα. 



Δρίτσας: Αντίμετρα το 2019 μόνο αν επιτευχθεί το πλεόνασμα του 3,5%

Την αισιοδοξία του για το κλείσιμο της αξιολόγησης στο προσεχές χρονικό διάστημα εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας.



Η απίστευτη ατάκα Δρίτσα για τη σύντροφό του Τασία Χριστοδουλοπούλου

Σκηνή απείρου κάλλους εκτυλίχθηκε στη Βουλή καθώς η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε την ώρα που ανέβηκε στο βήμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας να προεδρεύει η σύντροφός του, Αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η ώρα περνούσε και παρά τις επανειλημμένες συστάσεις της κ. Χριστοδουλοπούλου ο κ. Δρίτσας δεν έλεγε να κατεβεί από το βήμα. 



Εκρηκτική η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ: «Αγκάθια» οι Φίλης, Σκουρλέτης, Δρίτσας και Χρυσοβελώνη μετά τον ανασχηματισμό

Πληγές, που κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθούν, απέκτησε η κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό της περασμένης Παρασκευής.



Δρίτσας: Δεν είμαστε εδώ για να πουλήσουμε την ψυχή μας στον διάβολο

«Δεν είμαστε εδώ για να πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάβολο για την εξουσία και ένα 4ο Μνημόνιο», υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha.

«Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε στόχους που έχουμε δεσμευτεί και που είναι αναγκαίοι μέσα σε αυτήν την σκληρή πραγματικότητα», συμπλήρωσε.



Δρίτσας: Δεν συμφωνούμε με τις ιδιωτικοποιήσεις

Τη διαφωνία του με τις ιδιωτικοποιήσεις εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, λέγοντας πως δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.