Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

μερικος



Φωτιές στην Αττική: Σε εξέλιξη στο Μαρκόπουλο - Υπό μερικό έλεγχο στο Μενίδι

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, στο Μαρκόπουλο, κοντά στην περιοχή του Ιπποδρόμου, και καίει ελαιόδεντρα. Επί τόπου επιχειρούν δύο ελικόπτερα, 20 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και 15 άτομα πεζοπόρο. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ δεν απειλούνται κατοικίες.



Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην Μάνη

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής (02.07.2017) η φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (01.07.2017) στην περιοχή Πύρριχος στη Λακωνία.

Η φωτιά αναζωπυρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και υπήρξαν πληροφορίες για σπίτια που υπέστησαν ζημιές και για χωριά που εκκενώθηκαν.



Συναγερμός στο Καματερό με κρούσμα μηνιγγίτιδας σε 5χρονο κορίτσι: Υπεβλήθη σε μερικό ακρωτηριασμό

Ενα κοριτσάκι 5 ετών νοσηλεύεται τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» μετά από κρούσμα μηνιγγίτιδας.



Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Τζια

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε δασική έκταση, στην περιοχή Καρθαία στη Τζια.

Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Μέχρι τη δύση του ηλίου, ρίψεις από αέρος πραγματοποιούσε και ένα ελικόπτερο



Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Ρέθυμνο

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή "Κάστελλος'" στους Αρμένους Ρεθύμνου.
 
Τη μάχη με τις φλόγες έδωσαν κατά την διάρκεια της νύχτας 9 πυροσβέστες που μετέβησαν στο σημείο με 4 οχήματα κι ένα πεζοπόρο τμήμα.
 


Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Εύβοια

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το πρωί η πυρκαγιά στο Κατσαρώνι Ευβοίας.

Στην περιοχή παραμένουν 28 πυροσβέστες με 14 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα με πέντε άτομα και πέντε ιδιωτικές υδροφόρες για την πλήρη κατάσβεσή της πυρκαγιάς.