Πέμπτη 05 Μαρτίου 2026 -

αλλοδαπος



Δολοφονία 17χρονου στο Λουτράκι: Όλα έγιναν για ένα μηχανάκι. Νέα δεδομένα στη δημοσιότητα

Ένα ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους για ένα μηχανάκι, φαίνεται πως οδήγησε στη δολοφονία του 17χρονου στο Λουτράκι, από έναν συνομήλικό του.

Χθες το απόγευμα, ο ανήλικος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «ήρθα να παραδοθώ, είμαι αυτός που ψάχνετε για το μαχαίρωμα».



Θρίλερ στην Κρήτη: Αλλοδαπός περπατούσε στο δρόμο κρατώντας μαχαίρι. Προκάλεσε τρόμο στους περαστικούς

Ανησυχία και έντονος φόβος επικράτησαν σε περιοχή του Ηρακλείου στην Κρήτη νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, όταν νεαρός αλλοδαπός άνδρας, σε κατάσταση αμόκ και κρατώντας μαχαίρι, κινούνταν επί της οδού Κονδυλάκη, χτυπώντας τοίχους και προκαλώντας αναστάτωση.



Θεσσαλονίκη: 22χρονος επιτέθηκε σε 25χρονο στην Αριστοτέλους. Τον τραυμάτισε στο λαιμό και στο κεφάλι

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, 22χρονος αλλοδαπός, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απείθεια και παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών.



Σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού που έτρεχε στην Περιφερειακή Υμηττού με 191 χλμ./ώρα

Ένας 43χρονος συνελήφθη χθες στην Παλλήνη, καθώς πιάστηκε να τρέχει με 191 χλμ./ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού.

Εις βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα



Λουτράκι: Σύλληψη 41χρονου αλλοδαπού για 31 κλοπές σε αποθήκες και υπόγεια σπιτιών

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη ενός 41χρονου αλλοδαπού για συνολικά 31 κλοπές και απόπειρες κλοπών σε αποθήκες και υπόγεια σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο άγνωστους συνεργούς του.



Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής 13χρονης και τέλεσης γενετήσιων πράξεων. Δράστης ένας 24χρονος αλλοδαπός

Εξιχνιάστηκε περίπτωση αρπαγής ανήλικης και τέλεσης γενετήσιων πράξεων στη Θεσσαλονίκη. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 24χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.