Κυριακή 02 Νοεμβρίου 2025 -

κινημα



Μαρία Καρυστιανού: «Θέλω να γίνει ένα κίνημα...Θέλω μία αλλαγή ώστε να αναγεννηθεί η χώρα»

Προετοιμάζει το «κλίμα» για την δημιουργία νέου κόμματος η Μαρία Καρυστιανού το οποίο όπως αποκαλύπτεται από τα λεγόμενά της, φιλοδοξεί να είναι ένα κίνημα.

«Να δημιουργηθεί ένα νέο κίνημα, το οποίο να βασίζεται μόνο στον πολίτη» είπε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη δημιουργία κόμματος.



Τουρκία: Συλλήψεις 50 στρατιωτικών, για σχέσεις με το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν

Ως ύποπτοι για σχέσεις με το κίνημα του εκλιπόντος ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν συνελήφθησαν σήμερα στην Τουρκία πενήντα έξι στρατιωτικοί. Ο Γκιουλέν κατηγορούνταν ότι ενορχήστρωσε απόπειρα πραξικοπήματος το 2016, ανακοίνωσε η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης.



"Ψήνουν" συνεργασία ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ και το πάνε σιγά-σιγά

Με την παρουσία του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, του αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΙΝΑΛ, πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του πρώην υπουργού και μέλους της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ Γιάννη Ραγκούση, εκδήλωση με θέμα «Το



Κίνημα Αλλαγής: Καμιά συμφωνία κάτω από το τραπέζι με ΣΥΡΙΖΑ

Με την υπόθεση της συνταγματικής αναθεώρησης να μπαίνει στο συρτάρι μέχρι τον Αύγουστο, στο Κίνημα Αλλαγής προετοιμάζονται για τις πολιτικές πιέσεις που θα δεχτούν από δεξιά και αριστερά το αμέσως προσεχές διάστημα, με στόχο τις μετεκλογικές συνεργασίες.



Η "Ανανέωση" του Καμίνη: Να μην απογοητεύσουμε τους 210.000 που ψήφισαν

Ο Γιώργος Καμίνης μίλησε το μεσημέρι στην πρώτη πανελλαδική συνάντηση των υποστηρικτών του, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Σαράφειου Αθλητικού Κέντρου.

Περιέγραψε το πολιτικό και αξιακό στίγμα του δικτύου «Ανανέωση», το οποίο από σήμερα θα λειτουργεί ως ευδιάκριτη τάση στο Κίνημα Αλλαγής.



Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών ενοχλεί τον κ. Καρανίκα

Την αισθητική του Νίκου Καρανίκα και τη διαδρομή του στα γραφεία του Μεγάρου Μαξίμου «χαλάνε» όσοι αντιδρούν στους πλειστηριασμούς.

Ο κ. Καρανίκας δηλώνει πως «αισθάνεται αηδιασμένος», μέσω της γνωστής εφαρμογής του Facebook, και ποστάρει ένα σχόλιο γραμμένο σε μαύρο πλαίσιο: