Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

κλοπη



Σύλληψη αμερικανού στρατιώτη στη Ρωσία για κλοπή

Ένας αμερικανός στρατιώτης που κρατούνταν στη Ρωσία για κατηγορίες σχετικές με ανάρμοστη συμπεριφορά, συνελήφθη για κλοπή, σύμφωνα με την απόφαση ενός δικαστηρίου στο Βλαδιβοστόκ, όπως μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.



Ιταλός βουλευτής και πρώην υπουργός κατηγορείται ότι έκλεψε άρωμα από Duty Free αεροδρομίου

Εισαγγελική έρευνα διέταξαν αρχές της Ιταλίας σε βάρος του Ιταλού βουλευτή και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Πιέρο Φασίνο, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να κλέψει άρωμα από κατάστημα αφορολόγητων ειδών του αεροδρομίου της Ρώμης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.



Έκαναν πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ με κρυψώνα τη φόδρα του μπουφάν και έδειραν υπάλληλο για να ξεφύγουν

Πλιάτσικο σε δύο σούπερ μάρκετ, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν την Τετάρτη, 27/3, τέσσερα άτομα. Στη μία περίπτωση, μάλιστα, χτύπησαν υπάλληλο του καταστήματος, για να ξεφύγουν.

Δύο από τα τέσσερα άτομα -και ειδικότερα μια 27χρονη και μια 16χρονη- συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου.



Εξαπάτησαν 71χρονη στα Βριλήσσια και της απέσπασαν συνολικά 35.000 ευρώ

Σπείρα, στην οποία συμμετείχε και 49χρονη που συνελήφθη, εξαπάτησε 71χρονη στην περιοχή των Βριλησσίων και κατάφερε να της αποσπάσει συνολικά το ποσό των 35.000 ευρώ.



Συνελήφθη 32χρονη στα Χανιά την στιγμή που έκλεβε καλώδια

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη μιας 32χρονης προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Κυριακής στα Χανιά. Η γυναίκα έγινε αντιληπτή να κλέβει καλώδια από τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης.



Κοζάνη: Άγνωστοι «Ξάφρισαν» από ηλικιωμένη χρυσές λίρες αξίας 25.000 ευρώ

Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε ηλικιωμένη στη Κοζάνη που πάσχει από άνοια καθώς άγνωστοι της πήραν χρυσές λίρες αξίας 25.000 ευρώ.