Παρασκευή 13 Μαρτίου 2026 -

κλοπη



Κρήτη - Ηράκλειο: Άνδρας ημίγυμνος μπήκε σε εκκλησία για να κλέψει το παγκάρι. Κατέστρεψε την κάμερα ασφαλείας. Βίντεο

Κάμερα ασφαλείας σε εκκλησία της Κρήτης, κατέγραψε τη στιγμή που ένας ημίγυμνος άνδρας μπήκε μέσα ώστε να κλέψει το παγκάρι του ναού.

Σύμφωνα με το patris.gr, ο άνδρας έβγαλε την μπλούζα του και την φόρεσε στο κεφάλι του για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του, ενώ φορούσε και γυαλιά ηλίου.



Μαρούσι: Δύο Πακιστανοί τραυματίστηκαν σοβαρά όταν προσπάθησαν να κλέψουν σταθμό φόρτισης

Με σοβαρά τραύματα διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, δύο Πακιστανοί που προσπάθησαν να κλέψουν σταθμό φόρτισης στο Μαρούσι. Πρόκειται για δύο άτομα, ηλικίας 51 και 35 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 22:20 το βράδυ της Κυριακής, οι δύο άνδρες πλησίασαν τον φορτιστή και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, υπέστησαν ηλεκτροπληξία.



Σύλληψη 16χρονου που έκλεψε χρυσή αλυσίδα στο μετρό και την κατάπιε

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη ενός 16χρονου στον Σταθμό Λαρίσης, ο οποίος έκλεψε χρυσή αλυσίδα λαιμού από επιβάτη και την… κατάπιε.  

Ο ανήλικος αφού αφαίρεσε με βίαιο τρόπο την αλυσίδα από τον λαιμό του επιβάτη, προσπάθησε να διαφύγει μέσα από τα τούνελ που συνδέουν τους σταθμούς του μετρό.



Κρήτη - Μεσαρά: Κτηνοτρόφος έβαψε τα πρόβατα κόκκινα για να μην του τα κλέψουν. Βίντεο

Ένας κτηνοτρόφος στην Κρήτη έβαψε τα πρόβατά του με κόκκινο χρώμα για να μην του τα κλέψουν!

Όπως μεταδίδει η ομάδα «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά», η συγκεκριμένη τακτική εφαρμόζεται ως μέτρο αποτροπής, καθώς τα βαμμένα ζώα είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και δυσκολότερα μπορούν να πουληθούν χωρίς να εντοπιστούν.

 



Σοκ στον Ισημερινό: Εντοπίστηκαν οκτώ κομμένα κεφάλια με το μήνυμα «απαγορεύεται η κλοπή»

Με τον εφιαλτικό ρυθμό της μίας ανθρωποκτονίας ανά ώρα έκλεισε το προηγούμενο έτος για τον Ισημερινό, ο οποίος πλέον κατέχει τα πρωτεία της βίας στη Λατινική Αμερική.



Αυτές τις ενέργεις πρέπει να κάνετε άμεσα αν σας κλέψουν το iPhone

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που σας κλέψουν το iPhone.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που συνήθως κάνει ένας κλέφτης, είναι να βάλει τη συσκευή σε Airplane Mode (λειτουργία πτήσης), ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί μέσω των υπηρεσιών εντοπισμού της Apple.