Τρίτη 30 Ιουνίου 2026 -

αστυνομικοί



Μεξικό Χαλίσκο: Οι Αρχές αναζητούν τον «Μεξικανό Μπάτμαν» που έχει γίνει φόβος και τρόμος για τους κλέφτες μοτοσικλετών. Φωτογραφίες

Ένας μυστηριώδης άνδρας, που έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «Μεξικανός Μπάτμαν», βρίσκεται στο επίκεντρο των Αρχών στην πολιτεία Χαλίσκο του Μεξικού, καθώς φέρεται να τιμωρεί με τον δικό του τρόπο άτομα που θεωρεί υπεύθυνα για κλοπές μοτοσικλετών.



Χαλάνδρι: Συνελήφθη 45χρονος που απείλησε γειτόνισσά του με όπλο-ρέπλικα και αστυνομικούς με μαχαίρι

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Χαλάνδρι, όταν επεισόδιο μεταξύ ενοίκων πολυκατοικίας οδήγησε στην άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας και στη σύλληψη ενός 45χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20:00 στην οδό Παμφυλίας. Ο 45χρονος φέρεται να απείλησε 25χρονη, ένοικο της ίδιας πολυκατοικίας, κρατώντας όπλο-ρέπλικα.



Yπ. Προστασίας του Πολίτη: Ενίσχυση με ακόμη 80 αστυνομικούς των πεζών περιπολιών στο κέντρο της Αθήνας από τα τέλη Σεπτεμβρίου

Την ενίσχυση των ομάδων πεζών περιπολιών στο κέντρο της Αθήνας από τα τέλη Σεπτεμβρίου με περίπου 80 επιπλέον αστυνομικούς ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας σε εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος τίμησε αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας που είναι επικεφαλής των μέτρων και των δράσεων που εφαρμόζονται στην περιοχή.



Θεσσαλονίκη: Τον τρόμο βίωσε γυναίκα. Ακινητοποιήθηκε από δήθεν αστυνομικούς με διακριτικά «police» που την απείλησαν με όπλο

Τέσσερις άγνωστοι «μαϊμού» αστυνομικοί με διακριτικά «police» έστησαν καρτέρι σε μία γυναίκα το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.



ΗΠΑ - Τέξας: 17χρονος δολοφονήθηκε από συνομήλικό του. Σοκάρει η ομολογία του δράστη στους αστυνομικούς. Βίντεο

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η υπόθεση της δολοφονίας του 17χρονου Όστιν Μέτκαλφ, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια σχολικής αθλητικής διοργάνωσης στίβου στο Φρίσκο του Τέξας.



Κρήτη - Ρέθυμνο: Εξιχνιάστηκαν δύο τηλεφωνικές απάτες. Οι δράστες οροσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και άρπαξαν σχεδόν 50.000 ευρώ

Τηλεφωνικές απάτες με λεία που αγγίζει τις 50.000 ευρώ εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο, έπειτα από συστηματική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων.