Ιδιαίτερο πολιτικό και εθνικό συμβολισμό επέλεξε να δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη νέα εβδομαδιαία τοποθέτησή του μέσω των κοινωνικών δικτύων.
Κυριάκος Μητσοτάκης
Στο 2ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων ο πρωθυπουργός για τον αγιασμό: «Και του χρόνου με ακόμα περισσότερα ανακαινισμένα σχολεία»
Στον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς «μια καλή σχολική χρονιά», προέτρεψε τα παιδιά να ακούν τους δασκάλους και τους γονείς τους και προανήγγειλε «ακόμα περισσότερα ανακαινισμένα σχολεία σε ολόκληρη την επικράτεια».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε στην παρουσίαση του πληρώματος της αποστολής PAM-6 προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, μέλος του οποίου θα είναι ο Αδριανός Γολέμης, ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης
Με τον Εμανουέλ Μακρόν συναντήθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα διμερούς, ευρωπαϊκού και περιφερειακού ενδιαφέροντος με έμφαση σε έργα συνδεσιμότητας.
Γαλλική διπλωματία: Η Σύνοδος Κορυφής θα αποτελέσει μια ευκαιρία να αναδειχθεί ο ρόλος της Ευρώπης ως διαστημικής δύναμης
Στο Παρίσι μεταβαίνει σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για να συμμετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη Κορυφής για το Διάστημα.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.
Διπλωματικός μαραθώνιος: Η στρατηγική του πρωθυπουργού για ενέργεια, ασφάλεια και ελληνοτουρκικά. Βίντεο
Από την Αίγυπτο στο Παρίσι, θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός προκειμένου να συμμετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη Κορυφής για το Διάστημα.
Αφορμής δοθείσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, έναν από τους πιο στενούς συμμάχους της Ελλάδας.
Σε τηλεοπτικές παρεμβάσεις και δημοσιεύματα διατυπώθηκαν ακόμη και σενάρια πολεμικής σύγκρουσης
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη για το δικαίωμα της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια, δεν άρεσε στους Τούρκους με δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης να βγαίνουν και να λένε ότι το Καστελόριζο είναι τουρκικό.
Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού βρέθηκε στο επίκεντρο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης.





