Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

Μπαράκ Ομπάμα



Ο Μπαράκ Ομπάμα γιορτάζει με πάρτυ τα 60 του χρόνια αλλά δεν θέλει δώρα

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θέλει δώρα για τα 60α γενέθλιά του, μόνο ένα πάρτι ασφαλές και δωρεές για το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος Ομπάμα.



Μισέλ Ομπάμα για Τραμπ: Είναι ο λάθος πρόεδρος για τη χώρα μας, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα, καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά του και τονίζοντας πως η χώρα πρέπει να ενστερνιστεί την ενσυναίσθηση, την συναισθηματική ταύτιση, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και της οικονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει.



Το ζεύγος Ομπάμα και ο απίστευτος πλούτος του

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα κερδίζουν σήμερα περισσότερα από κάθε άλλη φορά στη ζωή τους, μετρώντας πια περιουσία στα 40 εκατ. δολάρια.

Τριάντα φορές περισσότερα χρήματα δηλαδή από την εποχή που πρωτομπήκαν στο Οβάλ Γραφείο το 2008!



Μισέλ Ομπάμα: Απέκτησα τις κόρες μου με εξωσωματική

Για τον ρατσισμό, τα οικογενειακά προβλήματα αλλά και τον Ντόνταλντ Τραμπ μιλάει η Μισέλ Ομπάμα στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Becoming».

 

Η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αποκαλύπτει επίσης τι δεν θα συγχωρήσει ποτέ στον πρόεδρο της Αμερικής.



Η εξομολόγηση της Μισέλ Ομπάμα: Απέβαλα και έκανα εξωσωματική για να αποκτήσω την Μάλια και την Σάσα

Επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον σύζυγό της για να αποκτήσουν παιδιά.



Η Μισέλ Ομπάμα με μπουρνούζι στέλνει φιλί στο φακό

Στα καλύτερά της φαίνεται πως είναι η Μισέλ Ομπάμα. Φορώντας μπουρνούζι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ποζάρει δίπλα στον επί σειρά ετών συνεργάτη της Καρλ Ρέι και σουφρώνει τα χείλη της στέλνοντας ένα φιλί στο φακό.

Την φωτογραφία ανήρτησε ο 54χρονος μακιγιέρ στο λογαριασμό του στο Instagram με τον ίδιο να την αποκαλεί «φίλη και αφεντικό».