Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2025 -

νοσοκομείο



Πειραιάς: 17χρονος με πλαστή ταυτότητα κατανάλωσε αλκοόλ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Πειραιά, όταν ένας 17χρονος έφηβος κατάφερε να εισέλθει σε νυχτερινό μαγαζί με πλαστή ταυτότητα και να καταναλώσει αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης.



Ηγουμενίτσα: Μαθητής Λυκείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή με συμμαθητές του

Σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο 1ο Λύκειο Ηγουμενίτσας.



Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και αναμένεται η άσκηση ποινικών διώξεων

Άλλο ένα περιστατικό με μεθυσμένα ανήλικα παιδιά, προστίθεται στον μακρύ κατάλογο, με αποκορύφωμα τον θάνατο της 16χρονης λίγα μέτρα μακριά από κλαμπ στο Γκάζι.



Άδωνις Γεωργιάδης για 16χρονη στο Γκάζι: Η αστυνομία είχε ενημερωθεί από το νοσοκομείο για τον θάνατο

Μετά τα όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και την ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για τον θάνατο-μυστήριο της 16χρονης, που κατέρρευσε την περασμένη Κυριακή έξω από κλαμπ στο Γκάζι, το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν.

 



Βγήκε από το νοσοκομείο η Μπριζίτ Μπαρντό. Η θρυλική ηθοποιός αναρρώνει στο σπίτι της στο Σαν Τροπέ

Η θρυλική ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό, 91 ετών σήμερα, αναρρώνει στο σπίτι της στο Σεν Τροπέ της νότιας Γαλλίας, αφού υποβλήθηκε σε μια χειρουργική επέμβαση ήσσονος σημασίας, ανέφερε το γραφείο της σε ανακοίνωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο σήμερα.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής, ανέφερε.



Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος. Επιβαρύνθηκε η κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες.

Η κατάσταση της υγείας του τραγουδοποιού επιβαρύνθηκε, ωστόσο, σύμφωνα με το περιβάλλον του, πλέον είναι καλύτερα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να λάβει εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα.