Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Καινούριου



Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου – Ανδρέα Μικρούτσικο: «Προφανώς δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»

Τα σχόλια που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κατερίνα Καινούργιου και την απάντηση που έδωσε η παρουσιάστρια, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης 30 Απριλίου στην εκπομπή που παρουσιάζει «Ηappy Day».



Ο Λιάγκας στήριξε την Καινούργιου: «Ανδρέα, ήσουν φάουλ» – Το sms του Μικρούτσικου στον παρουσιαστή

Ο Γιώργος Λιάγκας στήριξε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου που την αποκάλεσε «καλύτερο καβαλάρη της αυτοαναφορικότητας».



Τέλος ο Α.Μικρούτσικος από την εκπομπή της Κ.Καινούργιου: «Όλο το Σάββατο έκλαιγα στο σπίτι μου»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα.

Τα όσα είπε η παρουσιάστρια σχολιάστηκαν και στο Πρωινό, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συνομιλεί με μηνύματα με τον Γιώργο Λιάγκα.



Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου στην Ιωάννα Μαλέσκου

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα», την Ιωάννα Μαλέσκου, το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Απριλίου, με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή με την παρουσίαση του «ΤV Queen».



Κατερίνα Καινούργιου για Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Έφυγε από δω που ήταν καλά και δεν του βγήκε, τον περιμένουμε πίσω από Σεπτέμβρη»

Τις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης σχετικά με το πρόωρο τέλος του «MEGA Καλημέρα» σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της το πρωινό της Πέμπτης 25 Απριλίου.



Καινούργιου: «Δεν μου αρέσει ο πόλεμος κατά του Δ.Παπανώτα – Έπεσαν όλοι να τον φάνε»

Τις επιθέσεις που δέχεται και τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου δείχνοντας ότι τον… λυπάται.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με αυτά που είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Μπέττυ Μαγγίρα αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν της αρέσουν οι επιθέσεις κατά του παρουσιαστή.