Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Βλαντιμίρ Πούτιν



Παραδίδεται η αμύθητης αξίας εικόνα της Αγίας Τριάδας που επέστρεψε ο Πούτιν στο Πατριαρχείο Μόσχας

Στις 4 Ιουνίου η εικόνα της Αγίας Τριάδας, που φιλοτέχνησε ο Άγιος Αντρέι Ρούμπλεφ, θα μεταφερθεί στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα.



Πούτιν και Κάρολος της Αγγλίας είδαν τον «ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»

Την βραβευμένη ταινία της Γελένα Πόποβιτς «Ο Άνθρωπος του Θεού» παρακολούθησαν με ιδιαίτερη συγκίνηση όπως αναφέρει το περιβάλλον τους, o Πρίγκιπας της Αγγλίας Κάρολος και ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.



Ναβάλνι: Επικοινωνία Μισέλ με Πούτιν για την τύχη του ακτιβιστή

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, στη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε χθες, Πέμπτη, με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, εξέφρασε ανησυχία για τον ρώσο αντιπολιτευόμενο ηγέτη Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς φέρεται να έχει δηλητηριασθεί, δήλωσε σήμερα ανώτερος αξιωματούχος της ΕΕ.



Εμβόλιο - Ρωσία: Εντός δύο εβδομάδων θα είναι έτοιμη η πρώτη δόση για κάποιους υγειονομικούς

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι η πρώτη δόση του εμβολίου της για την Covid-19 θα είναι έτοιμη για κάποιους εργαζομένους των υγειονομικών υπηρεσιών εντός δύο εβδομάδων και απέρριψε ως «αβάσιμες» τις ανησυχίες για την ασφάλεια που εξέφρασαν κάποιοι ειδικοί αναφορικά με την ταχεία έγκριση του σκευάσματος από τη Μόσχα.



Πούτιν: Εγκρίθηκε το πρώτο εμβόλιο για τον κορονοϊό – Εμβολιάστηκε η κόρη του

Το εμβόλιο παρασκευάστηκε από το Ινστιτούτο Gamaleya της Μόσχας. Η Ρωσία έχει τον τέταρτο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού στον κόσμο.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε ότι υο υπουργείο Υγείας της χώρας ενέκρινε το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού, προσθέτοντας πως η κόρη του έχει ήδη εμβολιαστεί.



Στη Σαουδική Αραβία σήμερα ο Πούτιν: Επιδιώκει συμφωνία για το πετρέλαιο

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν επισκέπτεται σήμερα τη Σαουδική Αραβία.

Ο Πούτιν επιδιώκει συνεννόηση ανάμεσα στη Μόσχα και το Ριάντ όσον αφορά την παραγωγή πετρελαίου και την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα του, αλλά επίσης και για να αποπειραθεί να αξιοποιήσει την επιρροή του για να μειώσει τις αποσταθεροποιητικές εντάσεις που πυροδοτεί η διένεξη του βασιλείου με το Ιράν.