Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025 -16:57:40

μανδρα



Οδηγοί φορτηγών «πιάστηκαν» στα χέρια, στην Μάνδρα. Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας, από χτύπημα στο κεφάλι

Οδηγοί φορτηγών «πιάστηκαν» στα χέρια στη Μάνδρα Αττικής.

Οδηγός φορτηγού, 58 ετών, χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι έναν άλλο οδηγό φορτηγού, 50 ετών, γιατί ήθελε να ζυγίσει πρώτος το φορτίο του.



Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Μάνδρας. Έγιναν 16 συλλήψεις. Βίντεο

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση ευρείας κλίμακα σε οικισμό της Μάνδρας, με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας που έχει καταγραφεί στην περιοχή.



Φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα: Στις 24 Ιανουαρίου η δίκη των 21 κατηγορουμένων

Στις 24 Ιανουαρίου προσδιορίστηκε η δίκη των κατηγορουμένων για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα, το 2017, που στοίχησαν τη ζωή σε 24 συνανθρώπους μας. Η δίκη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος πολιτικής αγωγής συγγενών 8 εκ των θυμάτων, «προσδιορίστηκε να εκδικαστεί, μετά την μετατροπή των αδικημάτων σε πλημμελήματα με τον νέο Ποινικό Κώδικα».



Φωτιά στη Μάνδρα Αττικής, κοντά στα διόδια Ελευσίνας

Φωτιά μαίνεται σε χαμηλή βλάστηση, σε ξερά χόρτα, στη Μάνδρα Αττικής, κοντά στα διόδια της Ελευσίνας.

Στο σημείο επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 14 πυροσβέστες, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.



Στην ανακρίτρια η Δούρου για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορουμένων για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα. Tην πόρτα της ανακρίτριας πέρασε σήμερα η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.



Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Μάνδρα Αττικής

Υπό έλεγχο τέθηκε πλέον η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε δασική έκταση κοντά στην μονή Γοργοϋπηκόου, στη Μάνδρα Αττικής.