Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

σπουδες



Πώς οι «σκύλοι θεραπείας» βοηθούν φοιτητές με τις σπουδές τους

Μία νέα έρευνα αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι των ανθρώπων. Και αυτό, γιατί σύμφωνα με την έρευνα που επικαλείται το BBC, το στρες των φοιτητών μπορεί να μειωθεί αν περνούν χρόνο με τα ζώα.



Άγιος Γέροντας Παΐσιος: «Να τελειώνετε τις σπουδές σας και μετά να παντρεύεστε»

Γέροντα, πολλά παιδιά δυσκολεύονται να προχωρήσουν τις σπουδές τους, όταν δεν έχουν αποφασίσει ποια ζωή θα ακολουθήσουν. Τους απασχολεί συνέχεια αυτό το θέμα και δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στο διάβασμά τους.

 

-Εγώ, όταν κάποιος νέος έχει τέτοια προβλήματα, του λέω:



Άγιος Γέροντας Παΐσιος: «Να τελειώνετε τις σπουδές σας και μετά να παντρεύεστε»

-Γέροντα, πολλά παιδιά δυσκολεύονται να προχωρήσουν τις σπουδές τους, όταν δεν έχουν αποφασίσει ποια ζωή θα ακολουθήσουν. Τους απασχολεί συνέχεια αυτό το θέμα και δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στο διάβασμά τους.
-Εγώ, όταν κάποιος νέος έχει τέτοια προβλήματα, του λέω:



Απίστευτη φοροπαγίδα για γονείς με παιδιά που σπουδάζουν

Μια απίστευτη φοροπαγίδα λειτουργεί κάθε χρόνο με τις φορολογικές δηλώσεις στερώντας από μεγάλο αριθμό οικογενειών το δικαίωμα είσπραξης κοινωνικών επιδομάτων και απαλλαγών από τον ΕΝΦΙΑ.



Πως θα δηλώσετε τα ενοίκια για κατοικία ή για παιδιά που σπουδάζουν στην φορολογική σας δήλωση

Μπορεί οι φορολογικές να έχουν αρχίσει και να υπάρχουν πολλές που έχουν γίνει, με τα...περισσότερα να είναι μηδενικά ή με επιστροφή φόρου, ωστόσο πολλοί είναι οι πολίτες που δεν έχουν κάνει ακόμα τις δηλώσεις τους.

Τι πρέπει να προσέξετε στην δήλωση από ενοίκια κατοικίας ή για τα παιδιά σας που σπουδάζουν



Γαβρόγλου για Θρησκευτικά: Στην Πολιτεία η ευθύνη για τη σύνταξη των προγραμμάτων σπουδών

«Η ευθύνη για τη σύνταξη των προγραμμάτων σπουδών είναι της Πολιτείας». Αυτό τόνισε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, σχολιάζοντας τηνέα απόφαση του ΣτΕ για το μάθημα των Θρησκευτικών.