Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

κάρτες



North Evia-Samos Pass: Περισσότερες από 13.800 κάρτες διαθέσιμες για τον Σεπτέμβριο - Στις 25 Αυγούστου ανοίγει η πλατφόρμα

Προχωρά η υλοποίηση του καινοτόμου σχήματος στήριξης της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου -οι οποίες έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές- με το North Evia-Samos Pass, σε συνεργασία των Υπουργείων Οικονομικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Τουρισμού με τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο.



Από αύριο Δευτέρα η μείωση στο ενιαίο εισιτήριο- Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις κάρτες

Με τις νέες, τιμές θα πωλούνται από αύριο Δευτέρα, 1η Ιουνίου, τα εισιτήρια και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω της μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ στο 13% στις μεταφορές για το διάστημα από την 1η Ιουνίου έως και 31η Οκτωβρίου.



Πληρωμή με κάρτα για το 30% του εισοδήματος το 2020

Με την κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) στο χέρι για σχεδόν όλες τις πληρωμές τους πρέπει είναι από σήμερα Πρωτοχρονιά οι φορολογούμενοι. Από την 1η του έτους θα πρέπει να συλλέγουν αποδείξεις ίσες με το 30% του εισοδήματός τους διαφορετικά τους περιμένει πρόστιμο.



Ηλεκτρονικά καταστήματα - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις μεμονωμένες κλωπές

Στον τρόπο που κλέβουν τους καταναλωτές ορισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα αναφέρεται η Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή».

 



ΟΑΣΑ: Σχεδόν ένα εκατομμύριο οι προσωποποιημένες κάρτες

Το ένα εκατομμύριο προσεγγίζουν οι προσωποποιημένες κάρτες ATH.ENA Card του ΟΑΣΑ, ενώ πλέον σε όλο το δίκτυο (298 αυτόματα μηχανήματα, εκδοτήρια ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ, 500 περίπτερα) είναι δυνατή η χρήση πιστωτικής κάρτας για την αγορά και επαναφόρτιση εισιτηρίου.



British Airways: Χάκερς έκλεψαν τα δεδομένα από 380.000 τραπεζικές κάρτες

Συναγερμός έχει σημάνει στην Βρετανία και όχι μόνο αφού όσοι είχαν κατεβάσει το application της British Airways ή έκαναν κράτηση μέσω του site της, είναι πιθανόν να έχουν πέσει θύματα κλοπής από χάκερς των δεδομένων των πιστωτικών ή χρεωστικών τους καρτών.