Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

ΚΤΕΛ



Συμμορία ανηλίκων λήστευε περαστικούς στην περιοχή των ΚΤΕΛ «Μακεδονία»

Συμμορία ανηλίκων λήστευε περαστικούς στην περιοχή των ΚΤΕΛ «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη, αφαιρώντας, κυρίως, κοσμήματα. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρεις ανήλικοι ημεδαποί, 15 και 17 ετών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται τουλάχιστον ένα ακόμη (άγνωστο) άτομο.



ΚΤΕΛ: Έρχονται αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων

Το αμέσως επόμενο διάστημα αυξάνονται κατά 9% τα εισιτήρια στα ΚΤΕΛ, μετά από διαπραγματεύσεις της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.



Επικίνδυνος οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ κάνει προσπεράσεις και μανούβρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία απίστευτα επικίνδυνη πορεία ενός λεωφορείου ΚΤΕΛ κατέγραψε η κάμερα ενός πολίτη. Ο οδηγός του λεωφορείου επιδίδεται σε επικίνδυνες μανούβρες και τρέχει με μεγάλη ταχύτητα αγνοώντας για το τι μπορεί να προκαλέσει.



«Αν δεν είχε το σίδερο θα σκοτωνόμουν»: Επιβάτης περιγράφει τις δραματικές στιγμές του τροχαίου με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

«Αν δεν είχε το σίδερο θα σκοτωνόμουν, θα έβγαινα έξω από το τζάμι», λέει τραυματίας του τροχαίου με ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη.



Χανιά: Καταγγελία για οδηγό ΚΤΕΛ ότι πέταξε από το λεωφορείο δύο 16χρονους

Προβληματισμό και πολλά ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία γονέα σε βάρος οδηγού του ΚΤΕΛ στα Χανιά ο οποίος φέρεται να «πέταξε» έξω από το λεωφορείο δύο 16χρονους με την αιτιολογία ότι λέρωσαν το όχημα, ενώ ταυτόχρονα ανάγκασε 16χρονο κορίτσι, συνεπιβάτη των δύο αγοριών, να καθαρίσει το λεωφορείο όταν ολοκλήρωσε το δρομολόγιο στο σταθμό του ΚΤΕΛ.



Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία με 14 λεωφορεία στη Λαμία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος είναι «παιδί» του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και οι συνάδελφοί του την ημέρα του γάμου του τον τίμησαν δεόντως.

Έτσι λοιπόν το απόγευμα του Σαββάτου στόλισαν 14 λεωφορεία με τα οποία τον συνόδεψαν στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία, όπου παντρεύτηκε την αγαπημένη του.