Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Παναιτωλικός



Καλλιθέα – Παναιτωλικός 2-2: Στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας οι Αγρινιώτες

Μετά τη νίκη του με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας, ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τη δουλειά με το εκτός έδρας 2-2 κόντρα στην Καλλιθέα και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει ΟΦΗ ή Κηφισιά.



Παναιτωλικός: Δύο τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε σήμερα (7/8) το πρωί πως υπήρξε θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα, όμως τελικά τα κρούσματα είναι δύο, κάτι που επισημοποιήθηκε μέσω της ενημέρωσης του Ε.Ο.Δ.Υ. Πρόκειται για ασυμπτωματικούς ποδοσφαιριστές και στο Αγρίνιο έχουν παρθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Η πρωινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρει:



ΠΑΕ Άρης: Το τέλος του προορισμού θα μας βρει εκεί που θέλουμε

Δύο σερί ήττες και τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη μετρά το τελευταίο διάστημα ο Άρης, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να υποχωρεί από την πρώτη πεντάδα της Super League, από την οποία απέχει 3 βαθμούς.



Έτοιμος για βασικός ο Γκερέρο ενάντια στον Παναιτωλικό

Ο Γκερέρο ετοιμάζεται για βασικός φορ κόντρα στον Παναιτωλικό ενώ ο Λάζαρος που πάει καλύτερα θα είναι νωρίτερα διαθέσιμος για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ισπανός στράικερ θα χριστεί - όπως όλα δείχνουν - βασικός στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός. Ο Μαρτίνς δεν αναμένεται να κάνει θεαματικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενώ πέραν αυτού τα νέα για τον Λάζαρο παραμένουν ευχάριστα.



Το σπάνιο φαινόμενο για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Ένα γεγονός που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί σπάνιο, χαρακτηρίζει το σημερινό παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Super League μεταξύ Παναιτωλικού και ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Και οι δύο βοηθοί στο συγκεκριμένο ματς είναι γυναίκες.



Σκαρφάλωσε 4ος ο Πανιώνιος, 2-0 τον Παναιτωλικό

Μεγάλες στιγμές ζει ο Πανιώνιος, ο οποίος  επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη και βρίσκεται μαζί με τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Super League μετά από 21 αγωνιστικές.