Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2026 -

42χρονος



Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Μακεδονία»: 42χρονος σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε σε επιβάτες και πλήρωμα

Στη σύλληψη ενός υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου προχώρησαν οι αρχές για επικίνδυνη παρέμβαση στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών, παράβαση εντολών Κυβερνήτη και διασάλευση της τάξης του Κώδικα Αεροπορικού Δικαίου.



Η 41χρονη πλησίασε την οικία με ένα μαχαίρι στο χέρι, ενώ στην πλάτη κουβαλούσε ένα σακίδιο, που περιείχε ένα αεροβόλο και έναν λοστό

Μια αποκαλυπτική μαρτυρία για τη νεκρή διασώστρια του ΕΚΑΒ στη Σύρο ρίχνει περισσότερο «φως» στην υπόθεση, καθώς περιγράφει την καταδίωξη που ακολούθησε.



Ιταλία: Επεισόδια ξέσπασαν στη Μπολόνια μετά τον θάνατο 42χρονου που είχε ακινητοποιηθεί από αστυνομικούς. Βίντεο

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας στην Μπολόνια, όπου διαδηλωτές συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε μετά τον θάνατο του 42χρονου Μαροκινού Φακίρ Αμπντελραχίμ.



«Περάσαμε τη διαδικασία του Αυτοφώρου και μετά ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι πρέπει να γίνει προφυλάκιση»

Εφιαλιτικές στιγμές έζησε η 35χρονη Ελληνίδα, που παρέμεινε προφυλακισμένη για 46 ολόκληρες ημέρες σε τουρκικές φυλακές, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στην Αγία Σοφία όταν ο 42χρονος ξάδερφός της άνοιξε μια βυζαντινή σημαία.



Βόλος: Σύλληψη 42χρονου για κατοχή ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου

Χειροπέδες σε έναν 42χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου, καθώς, μετά από νομότυπη έρευνα στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 8,56 γραμμάρια κοκαΐνης, 2,60 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα μαχαίρι-σιδερογροθιά.



Νίκαια: Σύλληψη 42χρονου για απάτες με κρυπτονομίσματα, άνω των 376.000 ευρώ

Με το πρόσχημα επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα και υποσχέσεις υψηλών αποδόσεων, 42χρονος ημεδαπός εξαπατούσε πολίτες, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 376.000 ευρώ.