Μια γυναίκα ανασύρθηκε σήμερα ζωντανή στη Μιανμάρ από τα συντρίμμια κτιρίου στα οποία είχε παραμείνει εγκλωβισμένη για 91 ώρες μετά τον ισχυρό σεισμό της Παρασκευής, ανακοίνωσε σήμερα η πυροσβεστική υπηρεσία της χώρας.
επιζωντες
Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Αυξάνονται οι νεκροί. Λιγοστεύουν οι ελπίδες για επιζώντες στα ερείπια
Η Βενεζουέλα βιώνει μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της σύγχρονης ιστορίας της, μετά τους δίδυμους φονικούς σεισμούς που ισοπέδωσαν ολόκληρες περιοχές.
Τουλάχιστον 250 κτήρια έχουν καταρρεύσει, την ώρα που οι νεκροί ξεπερνούν τους 1.400 και οι αγνοούμενοι ξεπερνούν τις 50.000.
4 νεκροί μετανάστες σε ναυάγιο στην Λέσβο. Εντοπίστηκαν 24 επιζώντες στη θέση Όρος
Στην θέση Όρος εντοπίστηκαν 24 μετανάστες που αναζητούνταν μετά από το ναυάγιο πλαστικής λέμβου με άγνωστο αριθμό επιβαινόντων στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά του ακρωτηρίου της Αγριλιάς. Τέσσερις από τους επιβαίνοντες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ διασώθηκαν νωρίτερα, 7 ακόμη άτομα.
Reuters: Σε αμερικανικό πολεμικό πλοίο κρατούνται οι επιζώντες από το χτύπημα σε σκάφος στην Καραϊβική
Ο αμερικανικός στρατός κρατά πάνω σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού δύο επιζώντες, τους οποίους διέσωσε από τη θάλασσα μετά το πλήγμα που εξαπέλυσε την Πέμπτη στην Καραϊβική, ανέφεραν τρεις πηγές στο πρακτορείο Reuters.
Δύο από τους επιβαίνοντες στο σκάφος, το οποίο πιστεύεται ότι μετέφερε ναρκωτικά, σκοτώθηκαν.
Θαύμα στα ερείπια: Ανασύρθηκε ζωντανή 91 ώρες μετά τον ισχυρό σεισμό στη Μιανμάρ
Βρέθηκαν 3 επιζώντες στα συντρίμμια του αεροσκάφους στην Αβάνα
Από τη συντριβή που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, κοντά το διεθνές αεροδρόμιο Χοσέ Μαρτί της Αβάνας, ανασύρθηκαν ζωντανοί τρεις άνθρωποι.
Σύμφωνα με την επίσημη εφημερίδα Granma της Κούβας, οι επιζώντες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο και η κατάστασή τους θεωρείται κρίσιμη.





