Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

εμφραγμα



Αισιοδοξία για την υγεία του Δ.Κόκοτα: Ανταποκρίθηκε σε απλές οδηγίες των γιατρών

Συνεχίζονται τα ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος παραμένει ακόμη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τις εξελίξεις γύρω από την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο τραγουδιστής ανταποκρίθηκε σε απλές οδηγίες των γιατρών.



Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανταποκρίνεται ο τραγουδιστής στα πρώτα ερεθίσματα

Ιδιαιτέρως ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Ο τραγουδιστής αρχίζει να ανταποκρίνεται στα πρώτα ερεθίσματα μετά την αφύπνισή του.



Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – Ξεκίνησε η προσπάθεια αφύπνισής του

Ιδιαιτέρως σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον Δημήτρη Κόκοτα καθώς θα πραγματοποιηθεί η τρίτη και πιο σημαντική προσπάθεια αφύπνισης του τραγουδιστή.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» ο Θάνος Βάγιος: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, με όλη την απαραίτητη προσοχή και λεπτότητα».



Δείτε σε τι διαφέρει το έμφραγμα από την καρδιακή ανεπάρκεια

Το έμφραγμα και η καρδιακή ανεπάρκεια είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις που μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά τον οργανισμό. 

Ωστόσο, έμφραγμα και καρδιακή ανεπάρκεια δεν είναι το ίδιο πράγμα και υπάρχουν αρκετές βασικές διαφορές μεταξύ τους.



Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – Τέλος της εβδομάδας νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης

Στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς» παραμένει διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου. Η εκπομπή «Πρωινό» μετέδωσε τις νεότερες εξελίξεις για την υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή, και βάση πληροφοριών από το ρεπορτάζ: «τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης του ηθοποιού».



Δημήτρης Κόκοτας: Νέες πληροφορίες για την υγεία του – Δεν προχώρησαν σε αποσωλήνωση οι γιατροί

Νέες πληροφορίες έγιναν γνωστές για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γεννηματά εδώ και περίπου 20 μέρες, έπειτα από έμφραγμα.