Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

4%

 

Απαιτήσεις για μειώσεις έως 42,4% στις κύριες συντάξεις από το ΔΝΤ

Απαιτώντας να εξισωθούν στα επίπεδα των νέων και μικρότερων συντάξεων που προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου το ΔΝΤ ζήτησε μειώσεις από 1,8% έως 42,4% στις κύριες συντάξεις με κατάργηση της λεγόμενης «προσωπικής διαφοράς» που θα προκύψει από τον επανυπολογισμό τους με τα ποσοστά αναπλήρωσης του ασφαλιστικού νόμου 4387/2016.



Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην ανεργία, με 23,4%

Στο 23,4% διαμορφώθηκε το επίπεδο της ανεργίας στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2016, σε σχέση με τον Μάιο που ήταν 23,5,%, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.



ΗΠΑ: Προβάδισμα 4% της Χίλαρι έναντι του Τραμπ

Προβάδισμα 4 μονάδων έχει η υποψήφια των Δημοκρατικων Χίλαρι Κλιντον έναντι του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, λίγες μέρες πριν το πρωτο ντιμπέιτ των δύο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ipsos για το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, η Κλίντον συγκεντρώνει 41% και ο Τραμπ 37%.



Βαρουφάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ- Θα φτάσει στο 4%!

Κόμμα χωρίς… Γιάνη προκοπή δεν κάνει! Αυτό το μήνυμα στέλνει μέσω του Economist ο Βαρουφάκης, εκφράζοντας την πεποίθηση  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει στο 4%!

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προσυπέγραψε μία δημοσιονομική πολιτική που δεν μπορεί να λειτουργήσει.