Κυριακή 26 Μαΐου 2024 -

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ



Λεβέντης: Τι θα ενοχλούσε να υπήρχαν τρεις καρέκλες παραπάνω;

Μεγάλη μέρα για τη δημοκρατία, χαρακτήρισε την 17η Νοεμβρίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, τονίζοντας «ότι άνθρωποι απένταροι, χωρίς καμία σιγουριά, πρόταξαν τα στήθη τους σε μια οργανωμένη χούντα, για να την διαφυλάξουν».



Τζανακόπουλος: Παγκόσμιας σημασίας γεγονός η επίσκεψη Ομπάμα

Η επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα αποτέλεσε ένα παγκόσμιας σημασίας γεγονός, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ.Τζανακόπουλος υπογραμμίζοντας πως «έχουμε πολλές πιθανότητες να έχουμε θετικές ειδήσεις για το χρέος πριν το τέλος του χρόνου. Οι συσχετισμοί στην Ευρώπη είναι θετικοί για την ελληνική κυβέρνηση».



Γεννηματά: Σημαντική η επίσκεψη Ομπάμα, αλλά τα προβλήματα παραμένουν

Από την Κομοτηνή, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στη Ελλάδα, «έστω και αν είναι απερχόμενος και είναι, κυρίως, ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι επανέλαβε της πάγιες θέσεις του και για το χρέος και για το προσφυγικό», όπως είπε.



Μαξίμου: Η επίσκεψη Ομπάμα σηματοδοτεί μια αλλαγή στάσης των ΗΠΑ στο θέμα του χρέους

Θετικά αποτιμά η ελληνική κυβέρνηση την επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.



Πρώτη είδηση στην Αυστρία η επίσκεψη Ομπάμα στην Ακρόπολη

Πρώτη είδηση στα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων των προγραμμάτων της δημόσιας αυστριακής ραδιοφωνίας είναι η επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στην Ακρόπολη, στο «λίκνο της Δημοκρατίας» όπως επίσης η αναμενόμενη ομιλία του-«παρακαταθήκη» στη συνέχεια, ενώ στα σημερινά τους φύλλα, οι αυστριακές εφημερίδες στο σύνολό τους, αναφέρονται αρκετά διεξοδικά στις χθεσινές συνομιλίες



Η επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα κυριαρχεί στους «επίσημους» λογριασμούς των ΗΠΑ στα social media

Με αναφορές στη χθεσινή ημέρα της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, καθώς και στη σημερινή ξενάγηση του Προέδρου των ΗΠΑ στην Ακρόπολη, τροφοδοτήθηκαν θεσμικοί λογαριασμοί των ΗΠΑ στα social media.