Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Παναθηναϊκός



Λορέντζο Μπράουν κατά Παναθηναϊκού: Δειλή η συμπεριφορά τους

Εξοργισμένος με τις αντιδράσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία ήταν ο Λορέντζο Μπράουν, μιλώντας στην Israel Hayom μετά την ήττα της Μακάμπι στο Game 2.



Ανακοίνωση Euroleague για Παναθηναϊκό – Αταμάν: Δηλώσεις σκόπιμα παραπλανητικές και εσφαλμένες

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι δηλώσεις που έκανε ο Εργκίν Αταμάν που ανέλυσε μία-μία τις φάσεις, έφεραν τελική την αντίδραση της Euroleague μέσω ανακοίνωσης, με την οποία γνωστοποιεί ότι έχει ξεκινήσει και πειθαρχική διαδικασία.



Στη «Χάλα Πιονίρ» με διπλάσιους φιλάθλους η Μακάμπι για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό;

Η Μακάμπι προσπαθεί να έχει στο πλευρό της όσους περισσότερους φιλάθλους γίνεται για το τρίτο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (30/04).



Ο Τζορτζ Τσούνης παρακολούθησε το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/04) στην OPAP Arena.

O Τζορτζ Τσούνης πήγε στο γήπεδο, μετά από κάλεσμα του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των playoff μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.



Παναθηναϊκός: «Επιτέλους ξεκινάμε, το έργο προχωράει στην υλοποίηση – Στόχος μας τα δύο γήπεδα να είναι έτοιμα το 2026»

«Επιτέλους ξεκινάμε. Για την ακριβεία, ξεκινήσαμε». Με τα λόγια αυτά ο Παναγιώτης Μαλακατές ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών στον χώρο του Βοτανικού για το μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης και την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού.



Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εκτός Πετρούσεφ και Γκραντ

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αλλά και ο ΤΖέριαν Γκραντ έμεινε τελικά εκτός αποστολής για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.