Δευτέρα 06 Ιουλίου 2026 -

πτώση



Ιταλία: Γάλλοι εκδρομείς έχασαν τη ζωή τους βόλτα σε γουρούνα στην Ιταλία. Έπεσαν από γκρεμό 300 μέτρων

Τρεις Γάλλοι εκδρομείς, ηλικίας περίπου 70 ετών, σκοτώθηκαν σήμερα όταν η γουρούνα στην οποία επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό στη Λιγουρία της βορειοδυτικής Ιταλίας.

Σύμφωνα με την ιταλική ραδιοτηλεόραση Rai, νεκροί είναι δύο άνδρες και μια γυναίκα από τη γαλλική κοινότητα Λα Μπριγκ, κοντά στα σύνορα με την Ιταλία.



ΗΠΑ - Ντιτρόιτ: Εργάτες πάνω σε στέγη άρχισαν να παίζουν ξύλο. Έπεσαν κάτω και συνέχισαν. Βίντεο

Εργάτες που έφτιαχναν μία στέγη ξαφνικά άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές με αποτέλεσμα να πέσουν στο εδαφος!

Το ωραίο σε όλα αυτά είναι πως συνέχισαν να παίζουν ξύλο ακόμα και μετά την πτώση τους!

Το γεγονός ότι δεν σκοτώθηκε κανείς, μπορεί κάποιος να το αποκαλέσει και θαύμα.



Σοκ στο Χαλάνδρι: 17χρονος έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου. Είναι κλινικά νεκρός

Ένας 17χρονος Άγγλος τραυματίστηκε σοβαρά τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Σουρή στο Χαλάνδρι.

Ο ανήλικος, οποίος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, κλινικά νεκρός.



Κρήτη: 62χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας από ταράτσα στον Άγιο Νικόλαο

Τραγική ήταν η εξέλιξη για τη 62χρονη γυναίκα που έπεσε από ταράτσα στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, καθώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε λίγο μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, εξαιτίας της βαρύτητας των τραυμάτων που υπέστη.



Κυριάκος Μητσοτάκης: Η αναφορές στο κόστος ζωής, στους ελέγχους για τα καύσιμα και στο πάγωμα τιμών που συμφωνήθηκε με τους παράγοντες της αγοράς

Αναφορά στο κόστος ζωής έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τηn εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο.



Ινδία: Ινδουιστής ιερέας βρήκε τραγικό θάνατο όταν προσπάθησε να πετάξει. Έπεσε από την κορυφή ενός βουνού. Βίντεο

Ένας 49χρονος Ινδουιστής ιερέας, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μπορούσε να πετάξει με τη δύναμη του θείου, πέθανε επί τόπου αφού έπεσε από την κορυφή ενός βουνού στη νότια ινδική πολιτεία Άντρα Πραντές.