Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

νεαροι



Θεσσαλονίκη: Φως σε δύο νεαρούς χάρισε το 2,5 ετών κοριτσάκι που έφυγε από τη ζωή στην Πάτρα

Φως σε δύο νέους άνδρες, 20 και 32 ετών, που αντιμετώπιζαν σοβαρότατο πρόβλημα όρασης, χάρισε ένα κοριτσάκι 2,5 ετών, που έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο Πατρών, η οικογένεια του οποίου πρόσφερε τους κερατοειδείς του παιδιού για μεταμόσχευση.



Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς τη νύχτα στο Άργος

Σφοδρή ήταν η σύγκρουση ενός Citroen C4 που σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην Δαλαμανάρα Άργους στην Αργολίδα.



Βούλα - Επίθεση σε ομάδα ΔΙΑΣ με έναν τραυματία

Νεαροί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην Βούλα. Τους πλησίασαν και δέχτηκαν μπουνιές! Ένας αστυνομικός τραυματίας και συλλήψεις

 

Επίθεση δέχτηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Βούλα από νεαρούς, με τον έναν μάλιστα από αυτούς να τραυματίζεται ελαφρά.



Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για δύο νεαρούς

Σοβαρό τροχαίο με εμπλεκόμενους δύο νεαρούς άνδρες σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Μεσσαράς Ηρακλείου.



Αίσιο τέλος για την παρέα που χάθηκε στο Φαράγγι του Δίκταμου στα Χανιά

Αίσιο τέλος είχε τελικά η περιπέτεια των νεαρών που το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο Φαράγγι του Δίκταμου στα Χανιά έχασαν τον προσανατολισμό τους και δε μπορούσαν να επιστρέψουν στην αφετηρία τους.



Καταστροφές προκλήθηκαν από ομάδες αγνώστων νεαρών στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου

Με υβριστικά και ακατάλληλα σχόλια προσπάθησαν να καταστρέψουν την εικόνα του συλλαλητηρίου, γράφοντας στους τοίχους των κτιρίων συνθήματα που αφορούσαν όσους πήραν μέρος στο συλλαλητήριο.